Uavgjort mellom Kosovo og Danmark

Celina nær Hareide-skalp

Bersant Celina (22) så ut til å bli den store helten da Kosovo møtte Danmark til privatlandskamp i fotball, men på overtid reddet Åge Hareides menn uavgjort.

MÅL: Bersant Celina scoret mot Danmark. Foto: NTB scanpix
MÅL: Bersant Celina scoret mot Danmark. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Celina, som er født og oppvokst i Drammen, dro seg inn i feltet og sendte Kosovo opp i 2-1-ledelse 25 minutter før full tid torsdag. Det så lenge ut til å avgjøre kampen, men på overtid kranglet Pierre-Emil Højbjerg inn utligningen for danskene.

Oppgjøret ble nok likevel ikke den opplevelsen Åge Hareide og hans lag hadde håpet på før tirsdagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Sveits i Basel. Danskene er rangert som verdens 10. beste lag, mens torsdagens motstander er nummer 130 på FIFA-rankingen.

Hareide startet med Tottenham-stjernen Christian Eriksen på benken, men brukte ellers et sterkt lag mot Kosovo. Nevnte Eriksen utlignet for gjestene på straffespark etter en drøy time. Da hadde midtbanespilleren vært på banen i bare noen få minutter.

Amir Rrahmani var mannen som sendte Kosovo i ledelsen tidligere i kampen. Han scoret like før pause, et mål som kanskje burde vært annullert for offside.

Målscorer Bersant Celina har takket nei til spill på det norske landslaget. Han valgte Kosovo. 22-åringen har bakgrunn fra Manchester City-akadamiet og gjør det for tiden svært bra for Swansea i den engelske mesterskapsserien.

Forrige helg scoret han et nydelig mål da klubben knepent ble slått ut av nettopp City i FA-cupens kvartfinale.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer