ANMELDT: AIK-spiller Celso Borges (t.v) er anmeldt for skatteunndragelse fra sin tid som spiller i Fredrikstad Fotballklubb. Foto: AFP / NTB Scanpix
ANMELDT: AIK-spiller Celso Borges (t.v) er anmeldt for skatteunndragelse fra sin tid som spiller i Fredrikstad Fotballklubb. Foto: AFP / NTB ScanpixVis mer

Celso Borges anmeldt i "Piiroja-saken"

To nye personer er anmeldt i skattesaken mot Fredrikstad Fotballklubb.

VG skriver i dag at tidligere FFK-spiller Celso Borges og tidligere administrerende direktør Runar Henriksen er blitt anmeldt i skattesaken mot østfoldklubben.

- Jeg kan bekrefte at det er kommet inn en anmeldelse på to nye personer i det vi kaller for FFK-saken. Det dreier seg om en spiller og en person i styret. Anmeldelsene kommer ikke som noen overraskelse. Det har vært varslet av skatteetaten at det ville komme flere. Også i dette tilfellet dreier det seg om skatteunndragelse, sier politiadvokat Kåre Solvoll til VG.

Overfor VG stiller både Celso Borges og Runar Henriksen seg uforstående til den ferske anmeldelsen.

Flere personer og FFK ble høsten 2011 anmeldt av Skatt øst for skatteunndragelse. Fredrikstad Fotballklubb og Fredrikstad Fotballklubb Sport AS ble bøtelagt, mens de to tidligere spillerne Raio Piiroja og Brian West er tiltalt for skatteunndragelse. (NTB)