Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Celtic er en av klubbene som viser interesse for Stefan Johansen

Ettertraktet Godset-juvel.

 ØNSKET:  Stefan Johansen er på Celtics ønskeliste. Så langt har den skotske klubben ikke lagt inn et bud. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
ØNSKET: Stefan Johansen er på Celtics ønskeliste. Så langt har den skotske klubben ikke lagt inn et bud. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Stefan Johansen er en av eliteseriens beste spillere. Nå bekrefter Strømsgodset-sportssjef Jostein Flo at skotske Celtic er en av klubbene som følger 23-åringen.

- Celtic er en av klubbene som viser interesse for Stefan. Men det har ikke vært noe mer enn det, sier Flo til Drammens Tidende.

Skotske The Sun skrev torsdag at Celtic vurderer å legge inn bud på midtbanespilleren. Avisen mener Johansen er verdsatt til rundt 20 millioner kroner.

Flere klubber skal være interessert i landslagsspilleren. Sist sesong tok Johansen bronse i U21-EM og seriegull med Strømsgodset.

Stefan Johansen har fått rikelig med spilletid på A-landslaget under Per-Mathias Høgmo.

Godset-stjernen var en av spillerne som torsdag var med i troppen som dro til treningsleiren i Abu Dhabi.

(NTB)