Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Celtic er kanskje litt for stor for han nå

Supersupporter Rod Stewart har en ide om alternativ til Ronny Deila.

 GOD STEMNING:  Rod Stewart gratulerer Ronny Deila etter Celtics ligacup-seier over Dundee United på Hampden Park i Glasgow 15. mars i år. Foto: Lee Smith, Reuters/NTB Scanpix.
GOD STEMNING: Rod Stewart gratulerer Ronny Deila etter Celtics ligacup-seier over Dundee United på Hampden Park i Glasgow 15. mars i år. Foto: Lee Smith, Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

Celtic-sjef Ronny Deila lever med konstante spekulasjoner om sin framtid i Celtic.

Musikeren Rod Stewart (70) frykter for utviklingen.

Rod Stewart er Celtic-fan på sin hals og ikke sjelden å se på hjemmekampene. Han delte også ut ligacuptrofeet til Deila og Celtic forrige sesong.

- Dersom jeg skal si noe om manageren, så er det at klubben kanskje er litt for stor for ham på dette tidspunktet i karrieren hans, sa Stewart til talkSport fredag.

Arvtaker
Han takker heller ikke nei til David Moyes i jobben om Deila forsvinner.

Celtic leder serien klart og har bra sjanse til å ta en nasjonal trippel i titler denne sesongen. Det har bare to managere - Jock Stein og Martin O'Neill - klart før med Celtic.

Men spillet i mesterligakvalifiseringen (utslått av Malmö FF) og europaligaen (ingen seier) kom ikke opp på bra nok nivå.

Deila virker likevel å sitte ganske trygt. 1-1 mot Fenerbahçe i Istanbul torsdag var et bra resultat for ham.

Søndag spiller Celtic borte mot St. Johnstone. Deilas lag er uten tap på elleve kamper i skotsk serie og cup.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media