Celtic inntok tabelltoppen: - Jeg er veldig stolt av guttene

Stefan Johansen nok en gang på scoringslisten.

PÅ TABELLTOPP: Celtic og trener Ronny Deila inntok i dag tabelltoppen etter seier mot Aberdeen. Stefan Johansen tegnet seg på scoringslista.
Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
PÅ TABELLTOPP: Celtic og trener Ronny Deila inntok i dag tabelltoppen etter seier mot Aberdeen. Stefan Johansen tegnet seg på scoringslista. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic hadde i perioder store problemer borte mot Aberdeen, men Stefan Johansen og Virgil van Djik sørget for 2-1-seier, og Ronny Deilas lag er omsider på tabelltopp.

Johansen scoret utligningsmålet og tok hjørnesparket som førte til vinnermålet på overtid. Glasgow-lagets seier i Aberdeen førte Celtic til toppen av tabellen før første gang under Deilas ledelse. Nordmannen har virkelig fått fart på karrieren i Skottland etter en trå start.

- Jeg er så veldig stolt av guttene. Vi har hatt veldig mange kamper på en kort tid, og jeg sa til dem at så lenge de fikk noe ut av kampen ville jeg være fornøyd. Måten de gjorde dette var utrolig, sa Deila.

- Det er dette jeg mener når jeg snakker om lagånd og å stå sammen. Vi må ta med oss dette inn i resten av sesongen.

Det så til tider tungt ut for Celtic, som slet med å henge med aggressive Aberdeen-spillere. Hjemmelaget så ut til å ha et sterkt ønske om seier.

Vertene tok fortjent ledelsen etter 27 minutter. Hjemmelaget fikk flere muligheter til å score, men blokkeringer og gode redninger av Lukasz Zaluska hindret scoring helt til Adam Rooney fikk kranglet ballen i nettmaskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer