LIKER RODGERS: Celtic-kaptein Scott Brown. Foto: NTB Scanpix
LIKER RODGERS: Celtic-kaptein Scott Brown. Foto: NTB ScanpixVis mer

Celtic-kaptein med Deila-stikk:- Vi er bedre organisert nå

Celtic-kaptein Scott Brown roser spillestilen til klubbens nye manager. Brendan Rodgers har begeistret spillerne med nye ideer, mener Brown.

Ronny Deila forlot skottene etter forrige sesong. Nordmannen, som ifølge TV 2 blir ny Vålerenga-trener 1. januar, ble erstattet av tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers. Nordiren har blant annet fått i oppgave å ta Celtic til mesterligaen igjen. Dét maktet ikke Deila å få til på to forsøk i Glasgow.

– Mesterligaen betyr utrolig mye for denne klubben. Det er grunnen til at jeg kom hit, og det er grunnen til at jeg ønsker å være her, sier Scott Brown til skotske Daily Record.

– Det har vært tungt å ikke spille mesterligafotball de to siste årene. Det har vært tøft å se at lag som Malmö og Maribor har kvalifisert seg, men ikke vi, legger 31-åringen til overfor avisen.

Brown er glad for det Rodgers har brakt til klubben så langt. Midtbanemannen sender et lite stikk til Ronny Deila:

– Vi er bedre organisert bakover på banen og på midten nå, og det defensive arbeidet starter allerede med dem som spiller på topp. Brendans måte å tenke på er nok annerledes fra mange andre. Han har kommet med mange nye ideer, det er derfor han er en manager i toppklasse, sier Brown.

– Det er et godt system å spille i. Bevegelse spiller en veldig stor rolle for hvordan manageren ønsker at laget skal framstå, legger han til.

31-åringen håper naturlig nok på fast plass under nordiren.

– Jeg skal kjempe for plassen. Det spiller ingen rolle hvor jeg spiller på banen, sier Brown. (©NTB)