Celtic-kapteinen om Johansen: - Noen elsker deg, andre hater deg

Ber nordmannen løfte hodet.

STØTTE: Stefan Johansen får støtte av lagkapteinen.
Action Images via Reuters / Graham Stuart
STØTTE: Stefan Johansen får støtte av lagkapteinen. Action Images via Reuters / Graham Stuart Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic-kaptein Scott Brown er sikker på at lagkamerat Stefan Johansen rister av seg kritikken han har fått de siste ukene og gjenfinner storformen fra forrige sesong.

Stefan Johansen har slitt med å følge opp storspillet som gjorde ham til årets spiller i skotsk fotball sist sesong. Lørdag fikk finnmarkingen plass i trener Ronny Deilas startoppstilling til ligamøtet med Ross County, men måtte tåle sarkastisk applaus da han ble byttet ut etter pause.

Kaptein Scott Brown ber nå lagkameraten løfte hodet og ikke la seg påvirke.

- Når du kommer til store klubber, må du forvente sånt som dette nå og da. Noen elsker deg, mens andre hater deg. Det er en del av bagasjen du har med, sier han i et intervju med Herald Scotland.

Opplevd det samme Han er ikke et sekund i tvil om at Stefan Johansen har rygg til å takle motgangen og de negative tilbakemeldingene fra omgivelsene.

- Stefan er definitivt stor og tøff nok til å tåle dette. Han er en talentfull spiller, sier Brown, og minner om at lagkameraten ble kåret til årets spiller forrige sesong.

- Det viser akkurat hvor god han er, og han er også satt i forbindelse med klubber her, der og over alt. Han er en topp spiller, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer