Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic-kapteinen om Johansen: - Noen elsker deg, andre hater deg

Ber nordmannen løfte hodet.

STØTTE: Stefan Johansen får støtte av lagkapteinen.
Action Images via Reuters / Graham Stuart
STØTTE: Stefan Johansen får støtte av lagkapteinen. Action Images via Reuters / Graham Stuart Vis mer

Celtic-kaptein Scott Brown er sikker på at lagkamerat Stefan Johansen rister av seg kritikken han har fått de siste ukene og gjenfinner storformen fra forrige sesong.

Stefan Johansen har slitt med å følge opp storspillet som gjorde ham til årets spiller i skotsk fotball sist sesong. Lørdag fikk finnmarkingen plass i trener Ronny Deilas startoppstilling til ligamøtet med Ross County, men måtte tåle sarkastisk applaus da han ble byttet ut etter pause.

Kaptein Scott Brown ber nå lagkameraten løfte hodet og ikke la seg påvirke.

- Når du kommer til store klubber, må du forvente sånt som dette nå og da. Noen elsker deg, mens andre hater deg. Det er en del av bagasjen du har med, sier han i et intervju med Herald Scotland.

Opplevd det samme Han er ikke et sekund i tvil om at Stefan Johansen har rygg til å takle motgangen og de negative tilbakemeldingene fra omgivelsene.

- Stefan er definitivt stor og tøff nok til å tåle dette. Han er en talentfull spiller, sier Brown, og minner om at lagkameraten ble kåret til årets spiller forrige sesong.

- Det viser akkurat hvor god han er, og han er også satt i forbindelse med klubber her, der og over alt. Han er en topp spiller, sier han.

Celtic-kapteinen har selv opplevd den behandlingen deler av fansen har gitt Johansen.

- Det er det samme med meg - enten elsker de meg eller så hater de meg. Det må man tåle og takle det, sier han.

Glad gutt Tross sportslig motgang hevder Brown at hans norske lagkamerat har det samme positive lynnet som da han seilte på medgangsbølgen for ett år siden.

- Alle håndterer sånt på sin måte. Stefan kommer hver morgen og er glad. Han er ikke annerledes nå enn forrige sesong. Det er ingen grunn til å lage en større sak av dette enn nødvendig, sier han.

Celtic leder den skotske toppserien med tre poeng på Aberdeen. Kommende helg er det ligakamp mot Inverness.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram