Celtic-legende død

Skotsk fotball er i sorg etter nyheten om at Celtic-ikonet Frank McGarvey døde av kreft.

Tidligere Celtic-spiller Frank McGarvey takker supporterene for støtten han fikk av dem før en seriekamp på Celtic Park etter nyheten om at han hadde fått kreft ble kjent i høst. Foto: Steve Welch/pa/NTB
Tidligere Celtic-spiller Frank McGarvey takker supporterene for støtten han fikk av dem før en seriekamp på Celtic Park etter nyheten om at han hadde fått kreft ble kjent i høst. Foto: Steve Welch/pa/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. Januar 2023 døde Frank McGarvey som følge av bukspyttkjertelkreft. Han ble 66 år gammel. McGarvey har en spesiell plass i hjertet til de som holder med den skotske storklubben Celtic.

Tidligere Liverpool-spiller

McGarvey er definitivt best kjent som tidligere Celtic-spiller, men den gamle storscoreren har også en fortid i den røde delen av Merseyside. Selv om det ble et kort opphold og null kamper, er han definitivt ikke glemt i Liverpool.

- Hvil i fred, Frank McGarvey, skriver Liverpool på sin offisielle twitterkonto. Samtidig som de sender varme tanker til McGarvey sine nærmeste.

100-klubben

McGarvey skrev seg inn i Celtics fotballhistorie ved å være en av rundt tretti spillere til å noen gang nå det magiske tallet 100 antall scorede mål for klubben. Til sammen scoret han 109 mål på 245 kamper.

Nyheten ryster Celtic fotballklubb som er i sorg over å ha mistet en av sine aller største legender.

I en uttalelse fra klubben, skriver Celtic følgende: «Alle i Celtic er ekstremt lei seg over å høre om bortgangen til tidligere spiss, Frank McGarvey, som gikk bort i alder av 66 år. Alle i Celtic sender sine varmeste tanker og bønner til Franks familie i denne ekstremt triste tiden.

RIP Frank, YNWA.»

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer