Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic-legende mener Deila bør sparkes med tap mot Hearts

Hardt presset.

MÅ PRESTERE: Ronny Deilas jobb kan være i fare. Foto:
Action Images via Reuters / Graham Stuart
MÅ PRESTERE: Ronny Deilas jobb kan være i fare. Foto: Action Images via Reuters / Graham Stuart Vis mer

Celtics ligakamp borte mot Hearts søndag kan bli Ronny Deilas siste. Nordmannen er under hardt press og Celtic-legenden Chris Sutton mener nordmannen må ofres om klubben taper mot Hearts.

Søndag kan bli avgjørende for Deilas skjebne i Skottland. Klubben er misfornøyd med Celtics prestasjoner i Europa denne sesongen.

Til tross for at klubben leder den hjemlige ligaen med to kamper mindre spilt enn nærmeste konkurrent Aberdeen, mener den tidligere Celtic-spissen Chris Sutton at nordmannen bør sparkes.

- Hvis Deila ikke slår Hearts søndag og Dundee på onsdag og da ligger bak Aberdeen når vi går inn på nyåret, må Celtic-ledelsen spørre seg selv om de vil ta risikoen med å vente til sommeren, skrev Sutton i en kommentar i Daily Record.

Etter at Glasgow Rangers ble degradert fra den skotske eliteserien sommeren 2012, har Celtic vært utilnærmelig i Skottland og ikke følt at ligagullet har vært truet siden. Denne sesongen skal det ha endret seg.

- Jeg føler fortsatt at Celtic vil vinne tittelen. Men jeg må tilstå, for første gang er det tvil om det, der det tidligere bare var en formalitet i min øyne. Det er ikke mye tvil, men det ligger der. Det ligger der blant fansen også, skrev Sutton.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media