Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic med storseier i den skotske FA-cupen

Mer Deila-jubel.

I FORM: Celtic og manager Ronny Deila vant 4-0 mot Hearts i den skotske FA-cupen. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson
I FORM: Celtic og manager Ronny Deila vant 4-0 mot Hearts i den skotske FA-cupen. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson Vis mer

Ronny Deilas Celtic, med Stefan Johansens dødballfot i slag, banket Hearts 4-0 i fjerde runde av den skotske FA-cupen søndag.

På Tyncastle Stadium kom hjemmelaget til kort mot serielederen fra Glasgow. Kampen ble avgjort i løpet av tre minutter i andre omgang, da John Guidetti satte inn 2-0 på straffe og Anthony Stokes laget 3-0 i det 54. minutt.

Den første og den siste scoringen var det Stefan Johansen som la opp til. I første omgang ble en Johansen-corner i det 29. minutt ekspedert til 1-0 av Virgil van Dijk, før samme nederlender scoret 4-0 på en corner i det 62. minutt.

Johansen ble byttet ut rett etter Celtics siste scoring.

Med seieren er Celtic klar for åttendedelsfinalen i den skotske FA-cupen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling