Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic-midtstopper klar for Southampton

Femårskontrakt.

KLAR FOR SOUTHAMPTON: Southampton har hentet midtstopper Virgil van Dijk fra Ronny Deilas Celtic. 24-åringen har skrevet under på en femårskontrakt. Foto: Reuters / Andrew Boyers
KLAR FOR SOUTHAMPTON: Southampton har hentet midtstopper Virgil van Dijk fra Ronny Deilas Celtic. 24-åringen har skrevet under på en femårskontrakt. Foto: Reuters / Andrew Boyers Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Southampton har hentet midtstopper Virgil van Dijk fra Ronny Deilas Celtic. 24-åringen har skrevet under på en femårskontrakt.

Det bekreftet Southampton på sitt eget nettsted tirsdag.

- Vi er glade for å endelig ha fått Virgil på plass etter langvarige forhandlinger, sier Southampton-direktør Les Reed til nettstedet.

Engelske medier hevder at overgangssummen skal være på drøyt 146 millioner kroner (11,5 millioner pund).

- Å komme til denne klubben var en lett avgjørelse for meg. Southampton er en svært ambisiøs klubb. Det er et riktig steg for meg, sier midtstopperen.

24-åringen fikk over hundre kamper for Celtic. Han scoret 15 ganger for skottene. Deila og co. hentet nylig inn Manchester United-stopper Tyler Blackett (21) på lån. Han blir trolig en erstatter for van Dijk på midtstopperplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!