Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic mot seier - så kom kalddusjen på overtid

Deila under press.

• Hearts - Celtic 2-2

(Dagbladet): Ronny Deila er under press som Celtic-manager, og måtte motbevise kritikerne med en seier i dag. Det klarte han imidlertid ikke.

På overtid utliknet nemlig Hearts etter at Celtic hadde kontrollert store deler av kampen. Dermed ble det poengdeling.

- Hele laget er selvfølgelig frustrerte over at vi slapp inn et mål så sent. Det føles mer som et tap, men vi tar med oss det positive, sier målscorer Tomas Rogic til klubbens Twitter-konto.

Overtidsscoringer Serielederen tok ledelsen tre minutter før pause og så ut til å kunne gå fornøyde i garderoben etter første omgang. Så kom kalddusjen i en Hearts-scoring i aller siste spilleminutt.

Da så vi et tydelig revansjesugent Celtic som kjørte full pinne, og hadde en kjempesjanse bare sekunder etter sidebyttet.

Etter et massivt press, satt ballen endelig i mål etter 70 minutter. Ballen ble lagt til rette for Tomas Rogic ved 16 meter, som kunne dunke ballen i nettaket og sende Celtic foran på lekkert vis.

- Skuffet Men så kom kalddusjen på ny - denne gang på overtid. Osmund Sow dunket et frispark fra 20 meter i nettet, og satte lagene likt.

- Det er skuffende, men det  jeg er fornøyd med i dag er lagmoralen. Mot Motherwell var det det som skuffet meg, sier Ronny Deila.

Celtic-legenden Chris Sutton skrev i sin spalte i Daily Record at han ville se Deila sparket dersom de tapte mot Hearts. Det ble poengdeling, men presset på Deila forblir trolig det samme.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media