Celtic-motstander med visum-trøbbel to dager før CL-kamp

Får ikke svar på søknad.

CELTIC-SJEF:  Ronny Deila.  Foto: NTB Scanpix
CELTIC-SJEF: Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aserbajdsjanske Qarabag, som onsdag spiller mesterligakvalifisering mot Ronny Deilas Celtic, har ikke fått svar på sine visumsøknader.

Klubben fra Baku har planlagt å reise med charterfly til Glasgow mandag kveld, men står i fare for å få reisen til Skottland utsatt.

For klubbens pressetalsmann sa søndag kveld til Daily Mail at klubben ennå ikke har fått svar på sine søknader om visum for spillere og ledere.

- Det er veldig vanskelig å få visum til Storbritannia. Vi har blitt lovet at det skal gå i orden mandag formiddag. Vi håper det, for vi har chartret et fly som skal ta oss direkte til Glasgow mandag kveld, sier pressetalsmann Nurlan Ibrahimov.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Celtic er store favoritter i onsdagens kamp, noe Qarabags trener sier seg enig i.

- Vi vet at de er favoritter. Vår trener Qurban Urbanov har sagt at Celtic er et av verdens beste lag. Det blir tøft for oss, men vi skal forsøke vårt beste, sier Irahimov.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer