Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Celtic og Rangers vil gjøre engelsk fotball bedre

Redknapp, Moyes og O'Neill vil ha skottene til Premier League.

KLASSISK OPPGJØR: Rangers og Celtic i høstens «Old Firm» - oppgjøret mellom de to store Glasgow-klubbene - på Ibrox 4. oktober. Foto: David Moir, Reuters/Scanpix
KLASSISK OPPGJØR: Rangers og Celtic i høstens «Old Firm» - oppgjøret mellom de to store Glasgow-klubbene - på Ibrox 4. oktober. Foto: David Moir, Reuters/Scanpix Vis mer

|||

Tottenham-manager Harry Redknapp gir sin støtte til at Celtic og Rangers kan spille i den engelske fotballserien.

Premier League-klubbene skal denne uken diskutere Bolton-formann Phil Gartsides plan om å la Celtic og Rangers bli del av den engelske serien.

Han forslår en Premier League-serie med to divisjoner. Celtic og Rangers vil få plass på nivå to, men vil trolig raskt kunne etablere seg på øverste nivå.

- Absolutt, jeg vil ønske Celtic og Rangers velkommen til engelsk fotball om de vil spille her nede. Det er det ingen tvil om. Jeg tror de vil bli en ressurs for engelsk fotball, sier Redknapp.

- Vi snakker om to store fotballklubber, og kommer de hit så blir det store kamper på flotte stadionanlegg. Min eneste bekymring er hva som kommer til å skje med resten av skotsk fotball, men det er bare skottene som kan svare på det, sier Redknapp.

David Moyes (Everton) og Martin ONeill (Aston Villa) er også positive til forslaget fra Bolton-formannen. ONeill var tidligere manager i Celtic.

- Det er nok sant at med de ekstra pengene de vil tjene her nede, så vil de fort kunne ende opp som våre konkurrenter i jakten på europacupspill. Men det er ikke noe vi skal bekymre oss over, sier Aston Villa-manageren.

(NTB)

ØNSKER VELKOMMEN: Tottenham-manager Harry Redknapp er en av talsmennene for å la de skotske storlagene bli med i den engelske toppligaen. Foto: Akira Suemori, AP/Scanpix
ØNSKER VELKOMMEN: Tottenham-manager Harry Redknapp er en av talsmennene for å la de skotske storlagene bli med i den engelske toppligaen. Foto: Akira Suemori, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media