HØYDEPUNKTER: Se alle de åtte scoringene. Video: Viasat

PSG knuste Celtic

Celtic sjokkerte PSG. Så våknet stjernegalleriet til de grader

Ingen lag har scoret mer enn PSG i Champions League-gruppespillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PSG - Celtic 7-1 (4-1)

(FourFourTwo): Det er ingen spenning i gruppe A hvor PSG vil vinne foran Bayern München. Det eneste spørsmålet vi kan stille oss er om PSG vil vinne alle seks kampene.

For så langt står det franske storlaget med 5-0-0 og vanvittige 24-1 i målforskjell. Nærmest er Liverpool med sine 16 scoringer i turneringen.

Den tidligere rekorden for antall mål i gruppespillet hadde Borussia Dortmund, som da scoret 22 mål.

Og PSG har én kamp igjen å spille!

Champions League:

PSG - Celtic 7-1 (4-1)

MÅL: Neymar (9), (22) - Cavani (28), (79) - Mbappé (35) - Verrati (75) - Alves (80)

Dembélé (1)

Paris Saint-Germain550024-115
Bayern München540110-512
Celtic51045-173
Anderlecht50051-170

Sjokkstart

PSG hadde ikke sluppet inn et eneste mål, og sto med 17-0 i målforskjell etter fire kamper før i kveld. Sjokket var derfor stort da Celtic tok ledelsen allerede etter 56 sekunder.

Det var Moussa Dembélé som fikk avsluttet etter en corner, og ballen gikk via et PSG-bein og i nettmaskene. Skottene har aldri tidligere scoret et mål så raskt i Champions League tidligere.

Men Celtic fikk ikke smake lenge på sødmen, for Neymar utliknet allerede etter ni minutter etter en kontring. Edinson Cavani fant Neymar på venstrekanten, og brasilianeren tok ballen med seg med et touch og sendte den i hjørnet med ballberøring nummer to.

1-1: Neymar setter inn utlikningen. Video: Viasat

Etter 22 minutter var snuoperasjonen et faktum. Nok en gang var det Neymar som var sist på ballen, og scoringen var nesten en kopi av det første målet. hans 13. mål på 14 kamper siden overgangen i sommer.

Mål i fleng

Cavani ville også være med på leken. Spissen økte ledelsen etter en snau halvtime. Han fikk stå helt alene på fem meter og sende ballen i mål etter assist fra Neymar. Det var uruguayanerens 13. scoring i turneringen på 13 kamper.

Verdens dyreste tenåring, Kylian Mbappé, kunne ikke være noe dårligere. Unggutten kom også på scoringslista før pause da 18-åringen skjøt ballen via stolpen fra kanten av femmeteren.

PSG trygget seieren ytterligere i den andre omgangen. Marco Verrati la først på til 5-1, før Cavani satte inn sitt andre til 6-1.

Backen Dani Alves fikk æren av å fastsette sluttresultatet til hele 7-1, med en suser fra distanse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer