Celtic-spiller benekter tissing

«Celtic's night of shame», skrev Daily Record på hele forsiden i går. - Det var en real feiring, men jeg tisset ikke i hotellkorridoren, sier Celtics Johan Mjällby.

Svensken, spissen Chris Sutton og reservemålvakt Jonathan Gould beskyldes for å ha tisset i en hotellkorridor og siden blitt kastet ut.

I Expressen i dag kommer Mjällby med sin versjon:

- Hele laget var der for å feire Henrik Larsson. Han fikk prisen som årets spiller i Skottland. Det var høy stemning. Vi hadde grunn til å feire at vi tidligere på dagen hadde utklasset Glasgow Rangers 3-0. Jeg var i festehumør siden jeg fikk prisen som kampens spiller.

Han avviser at han selv tisset i hotellkorridoren.

- Jeg kan bare prate for meg selv. Jeg er uskyldig i forhold til den anklagen, sier svensken.

Det er ventet at Celtic-spillerne blir innkalt til klubbledelsen. Ifølge Daily Record risikerer spillerne bøter på cirka 600 000 kroner.

- Det er ikke god reklame for Celtic. Klubben synes kanskje at vi har sviktet som forbilder for ungdom. Jeg har kontrakt og får bare godta det hvis klubben gir bøter, sier Mjällby.

Han er ikke redd for at det skal ha noe å si for hans framtid i klubben.

- Nei, det tror jeg ikke. Jeg har gjort en kanonsesong til tross for lyskeproblemer. Jeg regner med å spille cupfinalen 26. mai.

(Dagbladet.no)