Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic-spiller må vente i to uker på svar etter rasisme-dom

Aleksandar Tonev.

DØMT: Celtic-spiller Aleksandar Tonev fikk sju kampers karantene for rasistiske tilrop. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
DØMT: Celtic-spiller Aleksandar Tonev fikk sju kampers karantene for rasistiske tilrop. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

Celtics bulgarske kantspiller Aleksandar Tonev er nødt til å vente i opp til to uker til før han får svar på anken av en sju kampers utestengelse for rasistiske tilrop.

24-åringen var torsdag på Hampden Park for å forklare seg overfor disiplinærutvalget i Skottlands fotballforbund (SFA). Etter tre timer ble møtet hevet.

I en uttalelse fra SFA står det at nemnda vil utsette sin vurdering av ankesaken, men lover å komme med en konklusjon innen to uker.

Tonev ble i oktober funnet skyldig i rasistisk sjikane mot Aberdeens forsvarsspiller Shay Logan. Selv har bulgareren nektet for å ha oppført seg rasistisk, og han har fått full støtte fra Celtic og manager Ronny Deila.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling