Celtic-spiller raste mot Deila

- Det er uakseptabelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

• Molde - Celtic 3-1

OSLO/MOLDE (Dagbladet): På stillingen 3-1 til Molde 14 minutter før full tid, valgte Celtic-manager Ronny Deila å ta Kris Commons av banen.

Det resulterte i et verbalt angrep fra den 32 år gamle angriperen. På tv-bildene kunne man se Commons skjelle ut først Deila, så nordmannens støtteapparat. Etter kampen forteller en skuffet og sinna Deila at Celtic-stjerna gikk langt over grensen.

- Det er uakseptabelt. Vi er et lag. Jeg forstår at spillere kan bli skuffet over å bli byttet ut, men å vise det på den måten er ikke sånn vi vil ha det i Celtic. Det var en mangel på respekt mot alle oss som var der, sier Deila.

Sint Deila Da Celtic-sjefen møtte norsk og skotsk presse i Molde i kveld, hadde han allerede adressert Commons' oppførsel i garderoben. Der satt det en gjeng frustrerte spillere som nok en gang hadde blitt ydmyket i Europa.

Et 3-1-tap mot Molde vekker sterke følelser i Skottland. Og det gjør det også i Deila.

- Jeg reagerer med sinne og skuffelse. Vi gjorde ikke det vi skulle. Vi ble stresset. Vi skapte ikke noe med å spille foran dem. Vi kom ikke bak dem. Vi fikk ikke nok innlegg. De kunne ligge bakpå og kontre på oss. I andre omgang startet det bra, vi reduserer, men så scorer de igjen like etterpå. Da blir det vanskelig, sier Deila.

- Er du overrasket?

- Ja, jeg er overrasket. Selvfølgelig. Jeg forventet en mye bedre prestasjon. Jeg er veldig, veldig skuffet.

Må vinne neste kamp Mens Molde topper gruppa med sju av ni mulige poeng, ligger Celtic helt sist med bare to. Samme antall har også Ajax, men hollenderne har bedre målforskjell. Tyrkiske Fenerbahce innehar andreplassen, med fire poeng.

- Nå må vi slå Molde hjemme i neste kamp. Det må vi gjøre. Men vi har fremdeles mulighet til å gå videre, sier Deila.

Det har i aller høyeste grad også Molde, som var under ledelse av Ole Gunnar Solskjær bare et døgn etter at han ble annonsert som klubbens nye trener.

- Dette var veldig kjekt. Jeg forventet mye av spillerne mine, for de har vist at de kan spille veldig bra, og de gjorde det veldig godt, sier Solskjær på pressekonferansen.

Under kampen forholdt Solskjær seg rolig. I første omgang satt han på tribunen, mens han tok del langs sidenlinja etter hvilen. Hvorfor han valgte å gjøre det på den måten forklarer han med at han følte det var riktig å gi mannen som har ledet Molde de siste månedene regien.

- Jeg har sett Erling (Moe) litt fra utsiden, selv om vi har snakket mye sammen de siste månedene og de to dagene jeg har vært tilbake, og han har gjort en fantastisk jobb. Vi kommer til å bli et veldig godt team fremover. Så jeg syntes det var riktig å gi han regien, og at jeg ikke sa så mye, sier Solskjær.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer