Celtic-spiller skadet av linjemannen

Måtte sys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtics 2-1-seier over Aberdeen lørdag ble overskygget av reserven Kenny Millers bisarre hodeskade.

Miller kolliderte med en linjemann mens han varmet opp og slo hodet så ille at han måtte sys. Han skulle byttes inn med målscorer Craig Beattie, men måtte erstattes som innbytter av Aiden McGeady.

- Han sys sammen, men han blir klar til mesterligakampen mot Milan tirsdag, sa manager Gordon Strachan.

Celtic er etter sin seier 22 poeng foran nærmeste rival i skotsk eliteserie.

Shunsuke Nakamura spilte fram Beattie til ledermålet og scoret selv det avgjørende målet med et utsøkt frispark. Aberdeen fikk sitt trøstemål først på overtid, ved Darren Mackie.

Celtic har 71 poeng på 28 kamper. Erkerivalen Rangers kan søndag redusere gapet til 19 poeng om det blir seier mot Falkirk, men i realiteten er gullkampen i Skottland allerede avgjort.

I motsatt ende av tabellen scoret Dunfermline sitt første seriemål på 13 timer og 13 minutter da Steve Crawford utlignet på straffespark i 1-1-kampen mot Kilmarnock.

I Edinburgh er det dårlig stemning mellom Hearts-eier Vladimir Romanov og pressen. Tidligere i uken kalte han pressekorpset «apekatter». Lørdag ble pressen servert bananer og nøtter før 1-1-kampen mot St. Mirren, mens det over høyttaleranlegget ble spilt sanger av The Monkees.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.