Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic-spiller tapte rasisme-anke

Aleksandar Tonev må sone den resterende straffen.

 KOM MED RASITISK KOMMENTAR I DEBUTEN: Aleksandar Tonevs anke etter at han ble utestengt for en rasistisk kommentar i debuten for Celtic, ble avvist. Her er bulgaren i duell med Danmarks Daniel Agger. Foto: AP Photo/Polfoto/Jens Dresling
KOM MED RASITISK KOMMENTAR I DEBUTEN: Aleksandar Tonevs anke etter at han ble utestengt for en rasistisk kommentar i debuten for Celtic, ble avvist. Her er bulgaren i duell med Danmarks Daniel Agger. Foto: AP Photo/Polfoto/Jens Dresling Vis mer

Celtics Aleksandar Tonev må sone den resterende straffen på seks kamper etter at anken hans har blitt avvist av et skotsk appellutvalg.

Det melder den skotske TV-kanalen STV.

Tonev ble utestengt i sju for en rasistisk kommentar rettet mot Aberdeens Shay Logan i oktober, og tirsdag ble det klart at han må sone straffen i sin helhet.

Bulgareren har sonet én kamp, men den avviste anken gjør at han må stå over ytterligere seks kamper.

Hendelsen skjedde da Celtic slo Aberdeen 2-1 i september, en kamp som også var Tonevs debut.

Ifølge TV-kanalen har Celtic tidligere sagt at de vil vurdere å ta dommen til Den internasjonal voldgiftsretten for sport (CAS) dersom anken ikke nådde fram.

(NTB)