TIL NORGE? Ifølge Daily Record skal Rosenborg være ute etter å få en avtale med Celtic om det 18 år gamle stortalentet Liam Henderson. Foto: NTB scanpix
TIL NORGE? Ifølge Daily Record skal Rosenborg være ute etter å få en avtale med Celtic om det 18 år gamle stortalentet Liam Henderson. Foto: NTB scanpixVis mer

- Celtic-talent på vei til Rosenborg

Men skade kan sette en stopper for låneavtalen.

(Dagbladet): Rosenborg skal være på jakt etter det 18 år gamle stortalentet Liam Henderson, hevdes det i britiske medier.

Ifølge Daily Record skal Tippeliga-klubben være interessert i å få Celtics stjerneskudd på lån.

Avisa hevder å vite at Celtics norske trener, Ronny Deila, skal ha gitt grønt lys til å la det store talentet dra til Norge for å skaffe seg mer kamperfaring. Samme avis skriver at at representanter fra Rosenborg skal diskutere en eventuell låneavtale med 18-åringen innen 24 timer.

Overgangsvinduet i Norge stenger ved midnatt tirsdag.

18 år gamle Henderson har 15 kamper for det skotske storlaget, og er bokført med én scoring.

Daily Record skriver at overgangen kan gå i vasken fordi Nir Bitton ble skadet i Israels kamp mot Wales lørdag, og at Deila derfor kan trenge Henderson for å fylle israelerens plass.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen ønsket i går kveld ikke å si noe om en eventuell overgang for 18-åringen, som for tiden er i Østerrike med Skottlands U19-landslag.

- Jeg kan ikke kommentere spillere som kommer inn, eller drar fra klubben, sier Ingebrigtsen til Daily Record.

Dagbladet hørte selv Henderson-ryktet fra skotsk hold søndag kveld. RBK-ledelsen holdt da kortene tett til bryset, og ønset verken å avkrefte eller bekrefte spekulasjonene:

- Alltid følere ute, som vanlig inn mot deadline. Vi har ro, ingen stress og tro på dagens stall. Sjekker ut et par ting, men alt for tidlig å kommentere noe overhodet, skrev sportslig leder Stig Inge Bjørnebye i en sms til Dagbladet.