BRÅK: Leigh Griffiths fikk en flaske kastet mot seg under oppgjøret mellom Linfield og Celtic i Nord-Irland. Foto: Niall Carson / PA Photos / NTB Scanpix
BRÅK: Leigh Griffiths fikk en flaske kastet mot seg under oppgjøret mellom Linfield og Celtic i Nord-Irland. Foto: Niall Carson / PA Photos / NTB ScanpixVis mer

Rosenborg - Celtic

Celtic-urokråke i krangel før møtet med Rosenborg - ble kalt pedofil

Celtic-spiss Leigh Griffiths (26) havnet i en krangel med en mann på Glasgow Airport da troppen skulle reise til Norge.

(Dagbladet): Det skriver den skotske avisa The Daily Record.

I en video, som kan ses på The Daily Record, kan man høre at en ukjent mann kaller Leigh Griffiths for pedofil, samt latter i bakgrunnen.

CELTIC-TRENER: Brendan Rodgers. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
CELTIC-TRENER: Brendan Rodgers.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

- Klubben din er død, kompis. Pell deg vekk, responderte Celtic-spissen, som tydeligvis antok at mannen var en Rangers-supporter - rivalene til Celtic.

Sikkerhetsspørsmål

Celtic-trener Brendan Rodgers, som ikke fikk med seg hendelsen, diskuterte etterpå sikkerheten rundt klubben da de er på reiser.

- Det vil alltid være en risiko når du går inn hovedinngangen. Du må passere mange steder - restauranter, travle barer - selvfølgelig vil det alltid være en risiko, sa Rodgers, som la til at det gjelder alle fotballklubber som reiser rundt, ifølge BBC.

- Hvis det var en hendelse, så er det definitivt noe som vi ikke vil skal skje, og noe som ingen lag eller andre burde få oppleve.

UTESTENGT: Leigh Griffiths ble utestengt etter at han knøt et skjerf rundt stolpen på et av målene på Windsor Park. Foto: Liam Mcburney / PA Photos / NTB Scanpix
UTESTENGT: Leigh Griffiths ble utestengt etter at han knøt et skjerf rundt stolpen på et av målene på Windsor Park. Foto: Liam Mcburney / PA Photos / NTB Scanpix Vis mer

Utestengt

Griffiths måtte stå over 0-0-kampen på Celtic Park etter at han mottok en utestengelse på to kamper etter den første kvalifiseringskampen mot Linfield.

Spissen knøt et skjerf rundt en stolpe på et av målene på Windsor Park i Nord-Irland. Det etter at skotten selv fikk flasker kastet mot seg av hjemmefansen.

Den kontroversielle skotten ble i 2015 også utestengt i to kamper i den skotske ligaen etter å ha sunget en støtende sang på en pub.

- Rudi Skácel er en j**** flyktning, skal Griffiths ha sunget på en pub i forbindelse med et lokaloppgjør mellom Hearts og Hibernians i mars 2014.

  • Rosenborg - Celtic spilles klokka 20.45, og kan ses på Viasat 4. Første kamp endte 0-0.