Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic vant og tok over tabelltoppen

Johansen skadet.

TIL TABELLTOPP: Ronny Deilas Celtic vant 1-0 borte mot Motherwell. Stefan Johansen var verken på banen eller benken på grunn av skade. Foto: Reuters / Graham Stuart
TIL TABELLTOPP: Ronny Deilas Celtic vant 1-0 borte mot Motherwell. Stefan Johansen var verken på banen eller benken på grunn av skade. Foto: Reuters / Graham Stuart Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronny Deilas Celtic vant 1-0 borte mot Motherwell. Stefan Johansen var verken på banen eller benken på grunn av skade.

Nordmannen sto over med en liten skade, men hans lagkamerater gjorde jobben etter scoring av Nadir Ciftci etter 16 minutter. Den tyrkiske spissen satte inn en retur etter et skudd fra Kris Commons.

- Dette var en god start på helgen. Vi var det klart beste laget de første 70 minuttene, sa Celtic-manager Ronny Deila til CelticTV.

Laget klarte aldri å legge på den viktige andrescoringen, og Aberdeen trengte kun én sjanse til å utligne.

- Når du ikke klarer å drepe kampen, vil det alltid være nervepirrende. Da er det viktig å være modig og klare å holde på ballen, fortalte han.

Den tidligere Strømsgodset-treneren skryter av sin kaptein Scott Brown.

- Brown er utrolig viktig for oss. Han hadde en liten smell, men tok på seg fotballskoene og leverte en solid prestasjon. Det er slik mentalitet vi vil ha i vårt lag. Hadde alle hatt den mentaliteten, ville ingen klart å slå oss.

Seieren gjør at Celtic inntar tabelltopp med 26 poeng etter 11 spilte kamper, to poeng foran Aberdeen som fredag tapte 0-2 borte for Ross County.

- Vi er der vi ønsker å være. Nå må vi fortsette å vinne kamper, så får vi se om noen klarer å holde følge.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!