Celtic vil ha Campbell

Skotske Celtic er interessert i Tottenhams Sol Campbell. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Campbells kontrakt med Tottenham går ut til sommeren. Mange klubber kunne tenke seg den solide landslagsstopperen. Nå har også skotske Celtic lagt ut agnet.

- En spiller som Sol Campbell kan velge ikke bare fra en rekke klubber, men i en rekke ligaer rundt omkring i Europa, men vi må ikke gi opp av den grunn, sier Celtic-manager Martin O'Neill til News of The World.

- Jeg er på jakt etter noen spillere foran neste sesong. Jeg har allerede en liste på spillere som er ute av kontrakten til sommeren, sier O'Neill.

Tottenham håper fortsatt at Campbell skal skrive under på en ny kontrakt.

van Nistelrooy venter på United

Ruud van Nistelrooys agent sier at det nå er opp til Manchester United om PSV-spissen flytter til Manchester. Superspissen gjorde comeback etter kneskaden i forrige uke. - Han kom på etter 34 minutter mot Roda og spilte veldig bra, men det er oppsiktsvekkende å tenke på at han har vært ute i nesten et år _ og jeg tror ikke at det viste seg på spillet hans, sier agent Rodger Linse til en nederlandsk radiokanal. - Manchester United må nå ta initiativet hvis de vil ha Ruuds underskrift.

Anderton vil ha svar

Darren Anderton vil ha svar fra Tottenhams nye eiere, ENIC, på om han har en framtid på White Hart Lane. Andertons kontrakt går ut til sommeren. Han er interessert i en ny kontrakt, men vil stille store krav. - Det kan bli den siste kontrakten i karrieren, så den må være helt perfekt for meg, sier han.

- Egne regler for United

Leeds-forsvarer Lucas Radebe sender kraftig skyts mot den engelske dommerstanden etter helgas 1-1-kamp mot Manchester United. - Det ser ut som om det er en regel for United og en regel for alle andre. Dommerne er kanskje litt påvirket av alt United har oppnådd. De har bygget opp et rykte på at de som lag er større enn dommere, sier Radebe. Leeds mente Fabien Barthez skulle vært utvist etter en episode med Ian Harte. Sekunder før slutt fikk Leeds en scoring feilaktig annulert for offside.