- Celtic vil ha Solskjær

Skal erstatte Henrik Larsson.

(Dagbladet.no): - Bare tull, Ole Gunnar skal ingen steder. Han er Manchester United-spiller og skal alltid være Manchester United-spiller, sier Solskjærs rådgiver Jim Solbakken til Dagbladet.no i formiddag.

Daily Mirror er av en annen oppfatning. De skriver i dag at Celtic jakter på den norske landslagsspilleren, som en direkte erstatning for Larsson som forlater klubben i sommer.

Solskjær skal være til salgs for omlag 38 mill. kroner, fordi manager Alex Ferguson er bekymret for 31-åringens skadeproblemer. Han ble kneoperert i november, og var først tilbake på banen i februar.

United-sjef Ferguson skal nå ha argusøyne på nordmannen ut sesongen, for å finne ut om 31-åringen igjen kan nå tidligere høyder.

Samtidig skal Celtic-trener Martin O'Neill være en stor beundrer av kristiansunderen.

Rådgiver Solbakken skal ifølge avisa ha fått en rekke henvendelser fra både lag i Premier League og Europa om Solskjær.

- Jeg snakker med masse folk, men det er ingenting konkret. Dette er bare tull, sier Solbakken.

Solskjær har to år igjen av kontrakten med Old Trafford-laget, ute sesongen 2005/06.

- Ole Gunnar skal ikke noe sted, gjentar Solbakken.

Solskjær kom til Manchester United fra Molde i 1996. Noen år seinere ble han nesten solgt til Tottenham - før han sjøl motsatte seg klubbskiftet.

Det har neppe noen på Old Trafford angret på. Spesielt ikke da Solskjær ble matchvinner i Champions League-finalen i 1999.

TILBAKE:</B> Ole Gunnar Solskjær, her mot Birmingham, kobles til Celtic for 38 mill. kroner i dag. Rådgiveren avviser klubbskifte.
SCORINGSLEGENDE:</B> Celtic-spiss Henrik Larsson forlater klubben til sommeren. Nå lanseres Solskjær som en erstatter for svensken.