- Celtic vil ha Solskjær

Skal erstatte Henrik Larsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Bare tull, Ole Gunnar skal ingen steder. Han er Manchester United-spiller og skal alltid være Manchester United-spiller, sier Solskjærs rådgiver Jim Solbakken til Dagbladet.no i formiddag.

Daily Mirror er av en annen oppfatning. De skriver i dag at Celtic jakter på den norske landslagsspilleren, som en direkte erstatning for Larsson som forlater klubben i sommer.

Solskjær skal være til salgs for omlag 38 mill. kroner, fordi manager Alex Ferguson er bekymret for 31-åringens skadeproblemer. Han ble kneoperert i november, og var først tilbake på banen i februar.

United-sjef Ferguson skal nå ha argusøyne på nordmannen ut sesongen, for å finne ut om 31-åringen igjen kan nå tidligere høyder.

Samtidig skal Celtic-trener Martin O'Neill være en stor beundrer av kristiansunderen.

Rådgiver Solbakken skal ifølge avisa ha fått en rekke henvendelser fra både lag i Premier League og Europa om Solskjær.

- Jeg snakker med masse folk, men det er ingenting konkret. Dette er bare tull, sier Solbakken.

Solskjær har to år igjen av kontrakten med Old Trafford-laget, ute sesongen 2005/06.

- Ole Gunnar skal ikke noe sted, gjentar Solbakken.

Solskjær kom til Manchester United fra Molde i 1996. Noen år seinere ble han nesten solgt til Tottenham - før han sjøl motsatte seg klubbskiftet.

Det har neppe noen på Old Trafford angret på. Spesielt ikke da Solskjær ble matchvinner i Champions League-finalen i 1999.

TILBAKE:</B> Ole Gunnar Solskjær, her mot Birmingham, kobles til Celtic for 38 mill. kroner i dag. Rådgiveren avviser klubbskifte.
SCORINGSLEGENDE:</B> Celtic-spiss Henrik Larsson forlater klubben til sommeren. Nå lanseres Solskjær som en erstatter for svensken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer