Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celtic vil kjøpe Berg

Henning Berg sliter med å spille seg til fast plass i Manchester United. Nå ønsker Celtic å sikre seg den norske landslagsspilleren. Les også øvrige nyheter fra engelsk fotball

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Du trenger ikke å være hjernekirurg får å se at jeg er femte- eller sjette-valget i United akkurat nå, uttalte Berg nylig til Sky Sport.

Den uttalelsen har Celtic-manager Martin O'Neill bitt seg merke i og ifølge Sky Sport ønsker han nå å hente nordmannen til Celtic Park.

Tre mann bak

O'Neill har så langt gitt belgiske Joos Valgaeren og veteranen Alan Stubbs tillit i midtforsvaret, men ønsker seg enda en spiller for å komplettere Celtics tremanns-forsvar.

Det kan være dårlig nytt for Vidar Riseth, som sist uke fortalte Dagbladet at nettopp den plassen var den han siktet seg inn på i årets Celtic-lag.

- Jeg er lei av å bli brukt overalt på banen. Nå vil jeg først og fremst konkurrere om plassen som høyre midtstopper i Celtics tremannsforsvar, sa Riseth til Dagbladet.no

Mer spilletid

Den skotske storklubben har innledet sesongen med tre strake seire, men ønsker fremdeles å forsterke laget med flere spillere. Det kan friste Berg som ønsker seg mer spilletid.

- Jeg vil ikke se på kamper iført dress. Jeg vil spille fra start, ikke sitte på benken, sa Berg etter at han ble vraket fra laget i Charity Shield-kampen sist helg.

 • Også Middlesbrough sies å være interessert i nordmannens tjenester.Saken oppdateres med flere nyheter utover dagen
 • HARRY KEWELL har forlenget sin nåværende avtale med Leeds til å vare frem til sommeren 2004. Den nye kontrakten gjør australieren til klubbens best betalte spiller og setter samtidig en stopper for ryktene om at spissen skulle være på vei til italienske Lazio.
 • MANCHESTER CITY nærmer seg en overgang for det skotske stortalentet Paul Ritchie. Stopperen kom gratis til Glasgow Rangers i sommer, men kan nå være på vei til Maine Road for «bare» sju millioner kroner. -Hvis denne handelen går igjennom vil det være årets røverkjøp, sier City-manager Joe Royle i følge Teamtalk.
 • DOMINIC MATTEOs overgang fra Leeds til Liverpool kan være i fare etter at venstre-backen ikke passerte den obligatoriske legeundersøkelsen. Kneskaden Matteo pådro seg i sommer er så alvorlig at det enda kan drøye 6-8 uker før han er tilbake på banen, og Leeds ønsker ikke å bruke 58 millioner kroner på en spiller som enda ikke er spilleklar.
 • EVERTON har kastet seg inn i kampen om Paris St. Germains Kaba Diawara. Spissen er overflødig i den franske storklubben etter kjøpet av Nicolas Anelka og Everton ser på den tidligere Arsenal-spilleren som en god «erstatning» for Duncan Ferguson som ser ut til å bli værende i Newcastle.
 • CHELSEA ser ut til å gå glipp av Barcelonas Boudewijn Zenden. I følge nederlenderens agent og far Pierre Zenden er en overgang til London-klubben helt uaktuelt. -Boudewijn vil helst bli i Barcelona og drar han noe sted blir det til Lazio, sier eldstemann Zenden i følge Onefootball.
 • SYLVAIN WILTORD er fortsatt sterkt ønsket av Arsenal. Bordeaux har senket prisen til 174 millioner kroner, men manager Arsene Wenger synes fremdeles prisen er for høy. -Med tanke på at overgangssystemet kan knekke sammen allerede i høst er jeg veldig motvillig til å bruke så mye penger på en spiller, sier Wenger i følge Soccernet.
 • ARSENE WENGER har også avslått en byttehandel med Bordeaux der Wiltord skulle bli Arsenal-spiller mot at Patrick Vieira gikk motsatt vei. - Vi ønsker å ha Vieira i klubben resten av hans karriere. Han er ikke til salgs, sa Arsenal-manageren.
 • DUNCAN FERGUSONS overgang til Everton ser ut til å kollapse. Klubbene er enige om overgangssum, og Ferguson har akseptert den personlige kontrakten. Stridens kjerne er at Fergusons agent har overbevist skotten om at han har krav på nærmere 13 millioner i tapt lønn fra Newcastle som følge av at det ikke er spilleren selv som har bedt om å bli solgt. Dette er ikke Newcastle villige til å akseptere og Ferguson ser således ut til å bli værende på St. James' Park.
 • LIVERPOOLs hjemmebane, Anfield, er valgt som arena for Englands VM-kvalifiseringskamp mot Finland 24.mars. Oppgjøret vil bli Englands første VM-kval-kampen på en annen bane enn Wembley siden tidlig på 60-tallet. Også Englands treningskamp mot Spania i februar er flyttet, og vil bli spilt på Villa Park, Aston Villas hjemmearena.
 • GIANFRANCO ZOLA hevder at han er feilsitert i italiensk presse og at han ikke har til hensikt å forlate Chelsea før etter sesongen. -Jeg snakket med en journalist, og fortalte hvordan jeg følte det for flere måneder siden. Nå har jeg forandret mening og ønsker å vinne en Premier Leauge-medalje før jeg drar, sa Zola til Sky Sport.
 • GÅRSDAGENS TRENINGSKAMPER: Manchester Utd-Manchester City 2-0.
<B>KLUBBSKIFTE?</B> - Jeg vil ikke se på kamper iført dress. Jeg vil spille fra start, sier Henning Berg.