Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Celtic vil kjøpe Solskjær

Men bare hvis Chris Sutton blir solgt.

Ifølge den engelske avisa Daily Mail er Celtic interessert i Ole Gunnar Solskjær som en eventuell erstatter for sin engelske spiss Chris Sutton.

Avisa skriver at den skotske klubben har fått en forespørsel fra Tottenham på 30-årige Sutton - som oftest er henvist til reservebenken av Henrik Larsson og John Hartson i klubben.

Tottenham-sjef Glenn Hoddle skal ha pekt ut den tidligere Blackburn- og Chelsea-spissen som en perfekt makker til irske Robbie Keane på topp. Antatt pris: 70 mill. kroner.

Hvis Celtic velger å selge Sutton til Spurs må klubben ut og finne en ny spiss. Og ifølge avisa er det Manchester United-spiss Solskjær som står høyest på manager Martin O'Neills ønskeliste.

Pussig nok havnet Solskjær nesten i Tottenham i 1999. Klubbene var enige om en overgangssum da nordmannen ba om å få bli på Old Trafford.

Solskjær har kontrakt med Manchester United til 2006, og tenker neppe på annet enn kveldens storkamp mot Arsenal på Highbury.

- Jeg vil ikke si så mye om den kampen. Det er nok av de som snakker. Jeg bryr meg ikke om hva de tenker, bare hva vi tenker selv, og vi reiser til den kampen med veldig stor selvtillit, sa Solskjær til Dagbladet etter at han nettet én gang i 6-2-seieren mot Newcastle lørdag.

(Dagbladet.no)

<B>UTLIKNET:</B> Ole Gunnar Solskjær scoret det første av Manchester Uniteds seks mål i helga.
ØNSKET?</B> Chris Sutton er mannen Celtic vil Solskjær skal erstatte i Celtic.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media