OVERRASKET: I november lå Celtic på det meste hele 15 poeng bak Rangers, men klubben har på rekordtid hentet seg inn igjen. Celtic-manager Neil Lennon innrømmer at han er overrasket over hvor raskt laget hans har snudd sesongen. Foto: AFP Photo / Anteprima / Scanpix
OVERRASKET: I november lå Celtic på det meste hele 15 poeng bak Rangers, men klubben har på rekordtid hentet seg inn igjen. Celtic-manager Neil Lennon innrømmer at han er overrasket over hvor raskt laget hans har snudd sesongen. Foto: AFP Photo / Anteprima / ScanpixVis mer

Celtics snuoperasjon overrasker manageren

Lå 15 poeng bak Rangers i november. Nå er de foran.

I november lå Celtic på det meste hele 15 poeng bak Rangers, men klubben har på rekordtid hentet seg inn igjen.

Onsdag sikret Celtic sin niende strake seier med 1-0 i «Old Firm"-oppgjøret hjemme mot erkerival Rangers. Triumfen sendte de grønnstripete til tabelltoppen i skotsk eliteserie med to poengs ledelse.

Celtic-manager Neil Lennon innrømmer at han er overrasket over hvor raskt laget hans har snudd sesongen.

- Vi er et godt lag, og fikk ikke helt som fortjent tidligere i høst. Vi var for ustabile, men jeg var aldri i tvil om at vi skulle slå tilbake. Riktignok hadde jeg aldri trodd at vi skulle klare det så fort, sier Lennon.

40-åringen advarer samtidig spillerne sine fra å bli for selvsikre.

- Vi kan ikke tillate oss å bli for selvgode. Vi har kommet oss på kort tid, men det er fortsatt mange fotballkamper igjen å spille, mener Lennon.

Celtic jakter sitt første seriegull siden 2007/08-sesongen.

(NTB)