Celtik skuffet over Brattbakk

Harald Brattbakk har ikke innfridd forventningene i Celtic. Nå jakter manager Josef Venglos på en erstatter for den tidligere Rosenborg-spilleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Harald Brattbakks Celtic skal i følge avisen The Journal i Newcastle være klar til å legge inn et bud på 40 millioner kroner for Newcastles svenske spiss Andreas Andersson.

Avisen skriver at Celtic-manager Josef Venglos jakter på en ny spiss fordi Brattbakk ikke har slått til etter sin overgang fra Rosenborg. Brattbakk sliter med å finne veien til nettmaskene, og med å få fast plass på laget.

Andersson usikker

Celtic ble slått i mesterliga-kvalifiseringen av Kroatia Zagreb, røk ut i den hjemlige ligacupen mot lille Aidrie og har store interne problemer på eiersiden og i administrasjonen. Nå trenger klubben å få fart på sesongen igjen, og vil friste den nye Newcastle-manageren Ruud Gullit med et bud på Andersson.

Andersson var ikke engang på benken da Newcastle tapte for Liverpool søndag, men han vil ikke ta noen kjappe avgjørelser om sin framtid i klubben.

- Jeg var selvfølgelig skuffet over å bli vraket, men jeg hadde vært atskillig mer bekymret hvis Gullit hadde tatt ut laget selv. Vi får se hva som skjer, sier Andersson som nå er i Sverige for å forberede seg til lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer