Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cervélo henter Hushovd-konkurrent

Theo Bos forventer å bli satset på.

NY CERVELO-RYTTER: Nederlandske Theo Bos er klar for Cervélo Test Team. Den tidligere banesyklisten har imponert etter at han konverterte til landevei foran årets sesong.Foto: SCANPIX/EPA/LUIS FORRA
NY CERVELO-RYTTER: Nederlandske Theo Bos er klar for Cervélo Test Team. Den tidligere banesyklisten har imponert etter at han konverterte til landevei foran årets sesong.Foto: SCANPIX/EPA/LUIS FORRA Vis mer

|||Theo Bos (26) er mannen Cervélo-laget håper skal bli Thor Hushovds (31) arvtaker som spurtkanon om noen år.

Nederlenderen ble klar for det sveitsisk registrerte laget denne uken. Tidenes beste nederlandske banesyklist har konvertert til landeveien med suksess denne sesongen.

Theo Bos, som er lillebroren til skøyteløperen Jan Bos, har syklet for Rabobanks kontinentallag og har sanket fem seirer i år.

- I skyggen av lagets store stjerner, Thor Hushovd, Carlos Sastre og Heinrich Haussler, vil Cervélo bygge et lag rundt meg til spurtoppgjørene i Grand Tours. Jeg ser fram til å lære av Hushovd og (sportsdirektør) Jean-Paul van Poppel, sier Theo Bos.

Hushovd forlenget i sommer sin kontrakt med profflaget til ut 2012-sesongen. Også Gabriel Rasch fortsetter neste sesong i Cervélo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling