Chadli scoret, «hysjet» mot motstanderfansen og fikk gult kort

Poengdeling i London-derby.

SCORET 0-1-målet:  Nacer Chdli sendte Tottenham i ledelsen borte mot London. Etterpå løp han foran Arsenal-fansen med en pekefinger foran munnen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
SCORET 0-1-målet: Nacer Chdli sendte Tottenham i ledelsen borte mot London. Etterpå løp han foran Arsenal-fansen med en pekefinger foran munnen. Foto: REUTERS/Suzanne PlunkettVis mer

• Arsenal - Tottenham 1-1 (0-0)

(Dagbladet): London-rivalene Arsenal og Tottenham spilte 1-1 i den siste Premier League-kampen lørdag.

Nacer Chadli og Alex Oxlade-Chamberlain scoret målene som sikret poengdeling. Begge scoringene kom i annen omgang.

- Vi klarte oss bra og det var et fint comeback. Vi skulle gjerne hatt flere mål. Noen ganger handler det ikke om fotball, men om å ville vinne, sier Oxlade-Chamberlain til Sky Sports.

Chadlis scoring og feiring resulterte også i et noe spesielt gult kort til Tottenham-spilleren.

Chadli sendte ballen i Arsenal-målet og løp foran Arsenal-fansen på tribunen og «hysjet» med pekefingeren foran munnen. Det likte tydeligvis ikke dommer Michael Oliver som ga midtbanespilleren det gule kortet.

Slo tilbake Etter en sjansefattig første omgang var det gjestene som overrasket etter hvilen.

Nacer Chadli sendte Tottenham i ledelsen etter 56 minutter.

GULT KORT: Nacer Chdli fikk gult kort for å feire foran motstanderfansen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
GULT KORT: Nacer Chdli fikk gult kort for å feire foran motstanderfansen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett Vis mer

Dette var midtbanemannens fjerde Premier League-scoring for sesongen. Det var Erik Lamela som la en fin pasning til Chadli som avsluttet fra litt skrå vinkel.

Likevel sto det 0-1.

Store sjanser Arsenal kom tilbake i kampen og Alex Oxlade-Chamberlain hamret inn 1-1 etter 74 minutter. Utligningen kom etter en periode med stort Arsenal-press.

Arsenal-spillerne sto nærmest i kø for å sette ballen i nettet. Danny Welbeck bommet rett og slett på ballen, mens Oxlade-Chamberlain ikke lot seg be to ganger.

Hjemmelaget styrte banespillet det siste kvarteret, men uten å skape de helt store sjansene. Dermed endte kampen og derbyet i Nord-London 1-1.