- Champions League er som narkotika

«Don Ø» vil ha FCK tilbake i eliten.

STOLER PÅ STÅLE: FC Københavns mektige mann, Flemming Østergaard, sammenligner Champions League-spill med narkotikabruk. Han vil gjøre alt for å komme tilbake. Bare kypriotiske APOEL Nicosia står i veien for drømmen om gruppespill.Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX
STOLER PÅ STÅLE: FC Københavns mektige mann, Flemming Østergaard, sammenligner Champions League-spill med narkotikabruk. Han vil gjøre alt for å komme tilbake. Bare kypriotiske APOEL Nicosia står i veien for drømmen om gruppespill.Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

  • Følg Champions League og Premier League direkte i livestudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet.no): Etter tre års fravær fra gruppespillet i Champions League, står bare kypriotiske APOEL Nicosia mellom FC København og Europas gjeveste klubbselskap.Tirsdag kveld gjester det kypriotiske mesterlaget Parken i den danske hovedstaden til det første av to oppgjør som skal avgjøre hvem som får den særdeles lukrative billetten til gruppespillet.Ståle Solbakken har forsøkt å tone ned forventningene, vel vitende om at kypriotiske ?northosis Famagusta ekspederte det greske storlaget Olympiakos ut av fjorårets turnering.

Like nøktern er imidlertid ikke FCKs mektige mann, Flemming Østergaard. «Don Ø» som forteller om den desperate lengselen etter Champions League-spill.- Champions League er et sportslig og økonomisk himmelrike. Når man først har besøkt det en gang, blir det som en narkotika, hvor man vil gjøre alt for å komme tilbake, sier Østergaard til Ekstra Bladet.

Skulle FCK unngå de potensielle fallgruvene mot APOEL, venter mulige flombelyste Danmark-besøk fra kontinentale giganter som Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Chelsea og millioner av kroner.- Vi vil ende regnskapsåret med overskudd, selv om vi ikke kommer til gruppespillet. Men opp mot 120 millioner danske kroner i inntekter vil være et kjempedeilig pluss. Det vil det være for alle klubber - selv Chelsea, poengterer Don Ø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer