- Champions League er stadig målet

Molde har tapt de to siste kampene med 1- 9 sammenlagt. Likefullt snakker lagkaptein Daniel Berg Hestad om Champions League som et klart sesongmål. Første delmål på veien er Brann i morgen. - Ingen grunn til at vi ikke skal slå dem, sier Hestad.

Og da snakker han slik som stor-investor Kjell Inge Røkke gjerne ser at Molde-spillere snakker.

Etter Stabæk-tapet fikk spillerne en verbal filleristing av Røkke.

Det godtok de.

- Når du har spytta inn så mange millioner, har du rett til å kreve å vinne, sier Daniel Berg Hestad til Dagbladet. Midtbanespilleren sier stemningen i Molde er bra, til tross for skyllebøtta fra Røkke.

- Det er god tone i laget, og vi har ikke mista humøret, sier Hestad.

Dårlig defensivt

Men med to strake tap og 1-9 i målforskjell er de ikke fornøyde i Molde.

- Det er mange årsaker til de dårlige resultatene. Vi spiller bra hver for oss, men samhandlingen er for dårlig, mener Hestad.

- Den deffensive strukturen har vært dårlig i det siste. Og hvis ikke det fungerer, fungerer det heller ikke offensivt. Struktur bakover er grunnlaget for seier, mener midtbanespilleren.

Påstander om at spillerne ikke er seriøse nok og ikke gir hundre prosent, avviser Hestad.

- Selvfølgelig må vi alle gi hundre prosent, det er helt basic i fotball. Og det gjør vi alle sammen. Det er ikke der årsaken ligger.

Champions League

Hestad ble utnevnt til kaptein før kampen mot Stabæk på onsdag. 24-åringen håper det vil slå positivt ut for ham personlig.

- Jeg har fått et større ansvar og må ta mer tak på banen. Det kan slå positivt ut for min egen del, og jeg håper selvfølgelig at det vil gjøre det.

Molde-spilleren er optimistisk både foran kampen mot Brann i morgen og foran resten av sesongen.

- Vi skal vinne i morgen. Vi har slått Brann før, og det er ingen grunn til at vi ikke skal gjøre det nå.

- Målet for Molde i år er å få en plass i Champions Legaue. Vi ligger bare tre poeng bak Brann og Viking, og slår vi Brann i morgen, er vi likt. Og neste uke venter Rosenborg, sier Hestad.