Champions League-helten avgjorde igjen for Juventus

Grei uke for Alvaro Morata.

Mesterligahelten Alvaro Morata ble igjen avgjørende for Juventus. Lørdag kveld ble han matchvinner i 2-1-seieren over Inter.

- Tre nye poeng og ett mål ... for en avslutning på en fantastisk uke, skrev Morata på Twitter-profilen sin rett etter kampslutt.

Den spanske spissen og resten av Juventus-laget er tilsynelatende ikke til å stoppe om dagen. For tre dager siden ble klubben klar for mesterligafinale, og lørdag kveld ble det 2-1-seier over Inter.

Keepertabbe Og hvem andre enn Alvaro Morata skulle bli den store helten for Juventus. Spanjolen, som onsdag satte Ronaldo i skyggen og sendte Real Madrid ut av mesterligaen, ble igjen matchvinner for Juventus.

22-åringen fikk imidlertid god hjelp fra Inters keeper Samir Handanovic da han scoret vinnermålet like før slutt. Moratas skudd fra kort hold snek seg på utrolig vis over Handanovic og i mål. Den spanske stjernen jublet faktisk ikke med en gang fordi han trodde Inters målvakt hadde full kontroll på skuddet.

Men da Morata først startet feiringen, gjorde han det med stil. TV-bildene viser at han tok på seg et par svarte solbriller mens han jublet med lagkompisene.

Sparte flere spillere Juventus, som har vunnet serien allerede, spilte uten flere av sine faste spillere, men hadde likevel få problemer med å gå seirende ut av storoppgjøret.

- Dette var ikke en av våre beste kamper, men vi viste likevel styrke, sa Juventus-stjernen Claudio Marchisio etter seieren.

Mens det meste går på skinner for Juventus om dagen, står det verre til med Inter. Etter lørdagens tap får Roberto Mancinis menn det ekstra tøft med å kvalifisere seg for Europaligaen.

(NTB)