- Champions League på Liverpool, Europaliga på Manchester United

John Arne Riise tror det rakner for de regjerende mesterne.

SKUFFER STORT: Tidligere Liverpool-proff og Fulham-spiller John Arne Riise tror Manchester United går en tung sesong i møte under David Moyes. Liverpool tror han derimot kommer til å overraske. Foto: AP Photo/Jon Super
SKUFFER STORT: Tidligere Liverpool-proff og Fulham-spiller John Arne Riise tror Manchester United går en tung sesong i møte under David Moyes. Liverpool tror han derimot kommer til å overraske. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

• Sett opp ditt tips: Plasser de 20 lagene på tabellen, og du kan vinne en fotballtur for to til England verd 10 000 kroner.

(Dagbladet): Idet vi skriver fredag, er det kun én dag igjen til Premier League sparkes i gang på Anfield mellom Liverpool og Stoke.

John Arne Riise tror gamleklubben komer til å overraske veldig mange den kommende sesongen.

Liverpool tilbake i Champions League Til betsson.no sier Riise nemlig at han ser for seg Champions League-spill for sine tidligere lagkamerater fra Merseyside neste sesong.

- Jeg tror Liverpool får en etterlengtet opptur denne sesongen. Spillestilen til Brendan Rodgers sitter stadig bedre, sier Riise.

Plassen innenfor topp fire går på bekostning av et annet lag. Manchester United har aldri blitt dårligere enn nummer tre siden Premier League ble sparket igang i 1992/93, men Riise tror det kan bli tøft for David Moyes å fortsette trenden.

- Manchester United ender på femteplass. Moyes har ikke fått noen enkel start, og han har i tillegg interne stridigheter og et marerittprogram til å starte med. Jeg tror United kan slite med å hente seg inn igjen i september når de henger etter, sier han.

Chelsea tar gullet Helt på topp, tror Riise at Chelsea kommer til å trone når poengene skal telles opp i mai. Mest på grunn av hjemkomsten til en ikke ukjent portugiser.

- Chelsea får gulltipset. De har et bunnsolid lag, og med (José) Mourinho tilbake kommer de på vinnersporet igjen. Det føles veldig naturlig med det tipset, sier han.

Gullet tar Chelsea på bekostning av blant annet Manchester City. Riise er imponert over det de har gjort i sommer.

- De har gjort gode forsterkninger, og har masse ressurser. De vil være med i gullkampen, sier Riise.

Wenger innfrir Mannen med 110 landskamper for Norge, ser for seg at Arsenal fortsetter den gode vårsesongen fra i fjor, og atArsene Wenger vil ta klubben til Champions League også i år.

- Jeg har Arsenal på tredjeplass. Det har et utrolig høyt nivå på sitt beste, sier Fulham-spilleren.

USIKKER: Gareth Bale er ute til september med en skade i foten. Riise er usikker på om han kommer til å ha hodet på rett sted selv om han skulle bli på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Danny Moloshok
USIKKER: Gareth Bale er ute til september med en skade i foten. Riise er usikker på om han kommer til å ha hodet på rett sted selv om han skulle bli på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Danny Moloshok Vis mer

Like bra tror han derimot ikke det får for Tottenham. Skal vi tro Riise, kan det bli en tidlig feiring av St. Totteringhams Day denne sesongen.

- Det blir spennende å se om Bale blir, og om han i såfall presterer. Han var mer enn «halve laget» i fjor. Han vil til Spania og er han ikke 110 prosen fokusert, blir det ikke like mange mange mål og fantastiske oppsvinger denne sesongen, avslutter Riise.

Sett opp din tabell oppe til høyre og kjemp om en fotballtur til England!