Champions League på Viasat og TV 2

Har sikret seg rettighetene til 2021. 

BEHOLDER CHAMPIONS LEAGUE: Viasat har sikret seg rettighetene i nok en periode, men videreselger enkelte kamper til TV 2. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP/ NTB Scanpix
BEHOLDER CHAMPIONS LEAGUE: Viasat har sikret seg rettighetene i nok en periode, men videreselger enkelte kamper til TV 2. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Champions League i fotball blir fortsatt å se på Viasat-kanalene i Norge etter at MTG har forlenget rettighetene til 2018 til 2021.

Men denne perioden må de dele godbitene med TV 2, melder kanalen på sine egne nettsider.

- Vi er enormt glade for å ha sikret oss denne rettigheten. Nå skal vi vise to av de aller mest attraktive kampene hver eneste runde, inkludert finalerundene. Disse vil bli vist eksklusivt på TV 2s kanaler i Norge og tilgjengeliggjort på TV 2 Sumo. Også finalen vil vises på TV 2. Vi ser frem til dette samarbeid med MTG-konsernet, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

MTG (Modern Times Group) forlenger rettighetene til UEFA Champions League, også kalt mesterligaen, fra 2018 til 2021, men videreselger nå altså enkelte kamper til TV 2.

MTG driver blant annet TV3, Viasat 4 og Viasats betalings-TV-kanaler. Avtalen gjelder i Norge, Sverige og Danmark, og rettighetene inkluderer fri-TV og betal-TV i tillegg til mobile enheter og internett, melder Kampanje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer