Champions League-trekningen er ferdig, og Mourinho fikk viljen sin

Storkamper på løpende bånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I formiddag fikk Gianni Infantino igjen lov til å slå seg løs i fri utfoldelse i Nyon da åttedelsfinalene i Champions League skulle trekkes.

I forkant har det naturlig nok blitt spekulert mye i hvem som skulle møte hvem. José Mourinho hadde blant annet gjort det klart at PSG er drømmemotstanderen for hans Chelsea, mens Arsene Wenger helst ville unngå spansk motstand.

Storkamper De to ringrevene fikk i alle fall viljen sin. Chelsea skal besøkte Zlatan Ibrahimovic & co, mens Arsenal får besøk av Monaco.

Rune Bratseth sier til Dagbladet at han har blinket seg ut Chelsea-kampen som den ene godbiten. Den andre finner sted på Etihad.

- Jeg ser jo umiddelbart på City mot Barcelona. Den er ganske heftig. Det samme gjelder PSG mot Chelsea. Jeg holder Barcelona og Chelsea som knappe favoritter, men det er langt fra til februar. Det er ikke godt å si hvem som er i form da, sier Bratseth.

- Bedre fotball får du ikke. Dette er det aller ytterste av kvalitet.

De resterende kampene ble som følger:

PSG (Frankrike) - Chelsea (England)Manchester City (England) - Barcelona (Spania)Leverkusen (Tyskland) - Atletico Madrid (Spania)Juventus (Italia) - Dortmund (Tyskland)Schalke (Tyskland) - Real Madrid (Spania)Sjakthar Donetsk (Ukraina) - Bayern München (Tyskland)Arsenal (England) - Monaco (Frankrike)Basel (Sveits) - Porto (Portugal)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer