Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Charlie Miller frykter skadeavbrekk

- Jeg følte at det smalt i låret.

(Dagbladet.no): I går kveld gikk Brann til topps på tabellen med seier 1-3 over Odd Grenland. Med sitt 0-2-mål bidro Charlie Miller sterkt til det.


Etter kampen var skotten likevel ikke i perlehumør, noe som skyldtes antydninger til en lei strekkskade.

- Jeg følte at det smalt i låret. Jeg håper ikke det er alvorlig, men akkurat nå er jeg pessimist, sa han til Bergensavisen (BA) da han kom ut fra garderoben.

Ifølge lokalavisa frykter Miller selv at resten av vårsesongen kan ryke.

Sjekk på onsdag

Klubbens lege, Ola Jøsendal, bekrefter overfor Dagbladet.no at angriperen har pådratt seg en strekk på baksiden av det venstre låret.

- Foreløpig behandler vi skaden på vanlig måte, før vi vil gjøre en ordentlig sjekk på onsdag. Først da blir det mulig å si noe om han må stå over kamper, sier Jøsendal.

- Ingen krise uansett

- SMALT I LÅRET: Branns Charlie Miller frykter at han kan stå foran et skadeavbrekk. Foto: Lise Åserud/Scanpix
- SMALT I LÅRET: Branns Charlie Miller frykter at han kan stå foran et skadeavbrekk. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer

Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener uansett ikke at det er noen krise om bergenslaget må klare seg uten Charlie Miller noen kamper.

- Nei, dette er ingen krise. Vi må regne med skader, og har tropp til å takle det. Brann har mange spillesugne karer på benken, allerede mot Lyn vil dere få se nye folk vise seg frem, sier han offensivt til BA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling