Charlottenlund gjorde det igjen! Slo knockout på storebror Rosenborg

Tre breddeklubber blant de fire beste.

VANT IGJEN: Charlottenlund Sportsklubb får en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto
VANT IGJEN: Charlottenlund Sportsklubb får en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen FotoVis mer

(Dagbladet): Aldri før har så mange mennesker brukt stemmelokalene i Klubben i mitt hjerte. Da avstemningen ble stengt 12.00 fredag hadde hele 256 000 stemmer kommet inn på mer enn 4600 forskjellige klubber i vårt langstrakte land.

Kampanjen kårer den klubben som har fått inn flest stemmer, og som følgelig vinner en pengepremie på 100 000 kroner fra Nordea. Pengene skal brukes til breddearbeid i klubben. I år som i fjor var det Charlottenlund Sportsklubb som gikk helt til topps.

Klubbens talsmann, Kjetil Thorsø Hansen, var en glad mann da Dagbladet tok kontakt.

- Kjempeherlig. Det syns jeg er en utrolig hyggelig beskjed å få. Vi hadde ikke forventet å klare det et år til. Det er kjempeartig, sier Hansen.

Slo storebror Charlottenlund Sportsklubb slo knockout på store klubber som Rosenborg og Brann da Klubben i mitt hjerte ble arrangert i fjor. I år var det Rosenborg som fikk nest flest stemmer. Noe Hansen syns er ekstra gøy.

- Det er det jo selvfølgelig. De er storebror og nabo. Vi setter pris på at vi har fått mye sympatistemmer fra resten av Norge som vil at en breddeklubb skal vinne, og ikke en toppklubb. Så setter vi pris på at Rosenborg ikke har lagt så mye i det. Det er artig å slå dem og andre klubber, sier Hansen.

Charlottenlund er en bydelsklubb i Trondheim, med medlemmer hovedsakelig fra Charlottenlund og Brundalen skolekrets. Charlottenlund Sportsklubb ble stiftet 24. mai 1945 og har rundt 2150 medlemmer i dag. Klubbidrettene er i hovedsak fotball, håndball og innebandy.

- Denne seieren er med på å bygge klubbfølelse. Det er veldig mange bryr seg om det vi har fått til. Det er en veldig viktig konkurranse for å bygge samhold og få med og engasjere folk. Mange vil bli fornøyd og stolt over å være med i klubben nå, sier Hansen.

Har mobilisert - Hva har dere gjort for å mobilisere medlemmene?

GLADE: Charlottenlund jenter 16 på Skandiacup. Foto: Charlottenlund SK
GLADE: Charlottenlund jenter 16 på Skandiacup. Foto: Charlottenlund SK Vis mer

- Vi har gjort det samme som i fjor med plakater. Vi ga også ut medlemsinfo før konkurransen startet der det stod om kampanjen. Vi minner de på budskapet så ofte som mulig. Vi har jobbet for å få med alle, sier Hansen.

- Hva vil pengene gå til?

- Vi begynte å pusse et rom i kjelleren som heter Klubben i mitt hjerte-rommet. Det rommet blir dyrere enn vi trodde. Det går nok noe penger til det rommet. Det er styret som bestemmer. Det skal være slik at folk føler de får noe igjen for å stemme. Det skal vises at premien blir brukt til noe som kommer medlemmene til gode, sier Hansen.

Her kan du se lista over de 100 mest populære klubbene i Klubben i mitt hjerte. Det er interessant å se at tre av de fire øverste plassene innehas av breddeklubber.

VINNERE: Dette er et av seniorlagene til Charlottenlund. Foto: Charlottenlund SK
VINNERE: Dette er et av seniorlagene til Charlottenlund. Foto: Charlottenlund SK Vis mer