Charlton har hentet Myhre-erstatter

Veien hjem til Norge ligger åpen.

(Dagbladet.no): Thomas Myhre har for lengst gitt Charlton-manager Alan Pardew beskjed om at han vil skifte klubb. Han har ikke vært motvillige til å innfri Myhres ønske, men keepermangelen i klubben har gjort det vanskelig å få grønt lys.

- Problemet er bare at det er tynt besatt på keeperplassen bak Scott Carson og meg, sa Myhre til Stavanger Aftenblad nylig.

Nå ser det ut som at Charlton har funnet en løsning på problemet.

Keeperen Rob Elliot er blitt kalt tilbake fra sitt utlånsopphold i Accrington Stanley, melder supportersiden addicted.net. Det er en sterk indikasjon på at Myhre får forlate klubben.

Elliot vil være på Charltons treningsfelt allerede på mandag.

Dermed ligger veien åpen for en Myhre-retur til Tippeligaen. Landslagskeeperen har allerede vært i møter med Viking og Lillestrøm.

- Min kone er fra Stavanger, mens jeg har min familie og de fleste vennene mine på Østlandet. Det blir en totalvurdering som vi må ta en diskusjon på, har Myhre sagt.

PÅ VEI HJEM: Alt tyder på at Charlton nå vil slippe Thomas Myhre, etter at de hentet hjem utleide Rob Elliot fra Accrington Stanley. Foto: Keith Hammett
PÅ VEI HJEM: Alt tyder på at Charlton nå vil slippe Thomas Myhre, etter at de hentet hjem utleide Rob Elliot fra Accrington Stanley. Foto: Keith Hammett Vis mer