Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Charlton-spiss i løk-ulykke

Sprø skade for Bent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Darren Bent har ikke bare et helskrudd navn. Den 22-årige England-spissen sikret seg denne uka en plass på lista over fotballens sprøeste skader.

Da Charlton-angriperen skulle smøre seg en sandwich på kjøkkenet hjemme gikk det galt. Kniven glapp da han skar opp løk, skriver Daily Mirror.

- Jeg har hatt et kjøkkenuhell. Jeg kuttet meg da jeg lagde meg et smørbrød. Jeg vet ikke engang hvilken sandwich det skulle bli, jeg ble aldri ferdig med den, sier Bent.

Han pådro seg et dypt kutt i hånda, og klubben har sørget for at han har fått bandasje på hele armen. Nå kan han være uaktuell til Englands match mot Hellas 16. august og Charltons serieåpning helgen etter.

Bent måtte på sykehus etter kjøkkenuhellet og får ikke spille fotball med resten av laget på en stund.

22-åringen er ikke den eneste fotballspilleren som skader seg utenfor fotballbanen. Norske Svein Grøndalen meldte forfall til landslaget etter å ha blitt jaget av en elg i 1980.

Og Rio Ferdinand pådro seg strekk fordi han satt for lenge med beina på bordet i TV-stua.

• Flere sprøe skader: Les om den norske englandsproffen som også ble skadd på kjøkkenet

KNIVEN GLAPP: Darren Bent er en av Premier Leagues mest ettertraktede spisser. Nå er han ute av spill etter klønete opptreden på kjøkkenet. Foto: Scanpix/Ap
KNIVEN GLAPP: Darren Bent er en av Premier Leagues mest ettertraktede spisser. Nå er han ute av spill etter klønete opptreden på kjøkkenet. Foto: Scanpix/Ap Vis mer