Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Charlton tok sin tredje strake seier

Minutt for minutt: Charlton - Fulham

(Dagbladet.no): Charlton - Fulham 2-1. Jerome Thomas, du har ikke hørt det siste om Charltons 21-årige dribleving.

I kveld sto han bak det aller meste Charlton skapte framover. De rødhvite tok sin tredje strake seier, alle knepne, og Thomas scoret det første målet.

Den tidligere Arsenal-junioren fikk stå helt alene på bakerste stolpe og banket inn ledelsen da Fulhams stoppere feilberegnet et innlegg etter 27 minutter.

 Charlton dominerte kraftig til tider, og økte ledelsen 20 minutter etter pause. Talal El Karkouri stanget inn 2-0 etter corner, og først da våknet Fulham.

Med fire mann på topp skaffet londonrivalene seg en redusering da innbytter Thomas Radzinski pirket inn en retur.

Jakten på redusering skapte store rom, og reserven Francis Jeffers sto for kampens brøler da han bommet på mål fra kort hold.

Charlton sørger ikke for mye over det i kveld. Med tre poeng rykket de opp til 7. plass med 27. poeng.

Før avspark:

(Dagbladet.no): Dennis Rommedahl (26) ble matchvinner mot Crystal Palace for to uker siden. Ellers har sesongen vært trist for dansken, som Charlton kjøpte for omlag 30 mill. kroner fra PSV i sommer.

Mens hans tidligere PSV-kompis Arjen Robben har briljert på kanten for Chelsea, har Rommedahl slitt med å vinne fansens tillit.

- Jeg synes at mange lag i engelsk fotball spiller for hurtig fotball. Det er mange feilpasninger på midten, mye slåssing og taklinger. Men det er sånn det alltid har vært her, sier høyrevingen til Evening Standard.

Men dansken håper han snart blir vant til stilen i Charlton og Premier League.

- Jeg vet at spillerne ønsket meg som en nøkkelspiller da jeg kom. Og jeg satser fortsatt på å bli det, sier Rommmedahl som håper målet mot Palace setter fart på karrieren i londonklubben.

I kveld venter Fulham på andre siden av banen.

- Jeg fikk et heldig gjennombrudd med målet. Det blir viktigere for meg å få det til som spiller, å spille bedre fotball. Jeg håper det skjer, jeg forventer langt mer av meg selv som fotballspiller, sier dansken.

(Dagbladet.no)

1-0: Her brenner Jerome Thomas til og gir vertene ledelsen på The Valley.
INGEN FESTFOTBALL:</B> Fulham våknet først da Charlton gikk oppt til 2-0.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media