Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chavanel mister Tour de France

Skadet seg stygt i velt i Liege-Bastogne-Liege.

BRUDD OG HJERNERYSTELSE: Franske Sylvain Chavanel har vært fast inventar i Tour de France de siste årene, men nå setter skader ham utenfor.Foto: SCANPIX/EPA/VINCENT JANNINK
BRUDD OG HJERNERYSTELSE: Franske Sylvain Chavanel har vært fast inventar i Tour de France de siste årene, men nå setter skader ham utenfor.Foto: SCANPIX/EPA/VINCENT JANNINK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Det franske sykkelesset Sylvain Chavanel skadet seg så stygt under en velt i Liege-Bastogne-Liege i helgen at han ikke kan kjøre Tour de France.

Velten førte til at Chavanel pådro seg både bruddskader og hjernerystelse. Uhellet skjedde mot slutten av det 258 kilometer lange rittet da en bil fra et av de andre lagene bremset kraftig like foran franskmannen. Chavanel kjørte inn i bilen.

Dermed blir det ikke noe Tour de France for Chavanel i år - et ritt der han normalt ville vært med og kjempet om etappeseirer.

I en pressemelding fra laget hans, Quick Step, heter det at Chavanel ikke kan regne med å være tilbake i trening igjen før om åtte uker.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!