Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea - United den 9. mai?

Gullthrilleren kan bli enda mer spennende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den forventede seriefinalen mellom Chelsea og Manchester United ser ut til å bli enda mer spennende enn antatt. Opprinnelig skulle kampen spilles søndag 14. april, men i kulissene jobbes det nå for å utsette oppgjøret til 8. eller 9. mai, melder The Guardian.

Forutsetningen for en tittelkamp helt på tampen av sesongen er at Chelsea og/eller United kommer langt i FA-cupen. Semifinalene er nemlig lagt til den samme helga som Chelsea og United skal møtes på Stamford Bridge - som altså innebærer at seriekampen må utsettes.

Drømmereprise?

Interessen rundt en kamp mellom Chelsea og United 8. eller 9. mai vil selvsagt være enorm.

Rettighetshaver Sky Sports skal allerede ha sett for seg en reprise av dramaet i 1989, da Arsenals Michael Thomas snøt Liverpool for ligagullet med sin scoring på Anfield i siste minutt.

Målet betød at Arsenal tok gullet på flere scorede mål.

Men i motsetning til i 1989 vil ikke kampen mellom Chelsea og United bli sesongens siste, selv om den skulle bli flyttet til 8. eller 9. mai.

United avslutter hjemme mot West Ham 13. mai, mens Chelsea tar imot Everton samme dag.

KAN MØTES I REN TITTELKAMP: Det endte med 1-1 og poengdeling da United og Chelsea møttes på Old Trafford 26. november. Returoppgjøret - som kan få helt avgjørende betydning for hvem som blir ligamester - blir trolig flyttet til 8. eller 9. mail. Foto: AP
KAN MØTES I REN TITTELKAMP: Det endte med 1-1 og poengdeling da United og Chelsea møttes på Old Trafford 26. november. Returoppgjøret - som kan få helt avgjørende betydning for hvem som blir ligamester - blir trolig flyttet til 8. eller 9. mail. Foto: AP Vis mer

Fordel United

For øyeblikket har United et forsprang på fire poeng ned til «The Blues», og har i tillegg såpass overlegen målforskjell at Sir Alex Ferguson har betegnet det som et ekstra poeng i favør United.

José Mourinho har på sin side nærmest allerede innkassert tre poeng når United kommer på besøk til Stamford Bridge.

I det som altså kan bli den mest nervepirrende seriefinalen siden 1989.

• Din mening: Tror du kampen om ligagullet er avgjort før siste serierunde?

image: Chelsea - United den 9. mai?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!