Chelsea avlyser kampen mot Brann

For mange stjerner opptatt med landslag.

På grunn av obligatoriske landskamper blir det ikke noe av det planlagte møtet mellom Brann og Chelsea i Bergen.

Chelsea har så mange landslagsspillere i troppen at laget ikke har muligheten til å stille et slagkraftig lag til den planlagte treningskampen mot Brann i Bergen 14. oktober, som er en internasjonal dato. At London-laget skulle mønstre et godt lag var en forutsetning for Branns del.

I tillegg til Elfenbenskysten - Nigeria, spilles en rekke obligatoriske landskamper på denne datoen, noe som gjør at oppgjøret skrinlegges, melder Branns hjemmeside. Sportsdirektør i Chelsea Frank Arnesen beklager at det ikke lot seg gjøre, men håper klubbene kan møtes ved en senere anledning.

Brann har imidlertid ikke gitt opp å få til en treningskamp denne dagen.

- Det hadde passet godt med en kamp denne helgen og vi ser på muligheten for å finne en annen motstander, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen.

(NTB)

KOMMER IKKE TIL BERGEN: Chelsea har trukket seg fra avtalen med Brann om en treningskamp i oktober. London-laget har for mange spillere opptatt landslagsspill til å kunne stille et slagkraftig mannskap. Foto: AFP/Scanpix
KOMMER IKKE TIL BERGEN: Chelsea har trukket seg fra avtalen med Brann om en treningskamp i oktober. London-laget har for mange spillere opptatt landslagsspill til å kunne stille et slagkraftig mannskap. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Chelsea avlyser kampen mot Brann