SLUTT: Chelsea og Diego Costa (bildet) har bestemt seg for avslutte samarbeidet med sportsutstyrsgiganten Adidas. Simon Bellis/Sportimage via PA Images
SLUTT: Chelsea og Diego Costa (bildet) har bestemt seg for avslutte samarbeidet med sportsutstyrsgiganten Adidas. Simon Bellis/Sportimage via PA ImagesVis mer

Chelsea avslutter gigantavtale med utstyrsgigant

Seks år før avtalens utløp.

Chelsea har bestemt seg for avslutte samarbeidet med sportsutstyrsgiganten Adidas seks år før avtalens utløp.

Det bekreftet det tyske storkonsernet selv onsdag.

Avtalen, som skal ha en samlet verdi på i underkant av fire milliarder kroner over ti år, skulle i utgangspunktet strekke seg til 30. juni 2023. Nå avsluttes den i stedet samme dato neste år.

Adidas har stått for produksjonen av Chelseas drakter siden 2006. Nå har London-klubben angivelig gått med på å betale utstyrsgiganten kompensasjon for at avtalen termineres.

Da avtalen ble undertegnet i 2013, var den største i sitt slag i Premier League noen gang. Det er ikke opplyst hvem som blir Chelseas nye utstyrsleverandør etter neste sesong.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.