Chelsea avviser rykter om Mourinho

Skal ikke erstattes.

Peter Kenyon, den sterke mannen i Chelsea, tilbakeviser rykter om at manager Jose Mourinho er på vei vekk fra London-klubben.

- Det er absolutt ikke noe hold i ryktene om at Mourinho er på vei vekk fra Chelsea etter denne sesongen, sa Kenyon til flere journalister under en tur til Kina sist helg.

I England har det versert sterke rykter om at kontroversielle Mourinho skulle være på vei vekk fra London-klubben for å bane for vei for nederlenderen Guus Hiddink

- Dette er en eldgammel historie som blir kjørt på nytt i øyeblikket. Kanskje det er dette som er årsaken til at vi ligger seks poeng bak Manchester United på ligatabellen, sa Kenyon på flyturen til Beijing.

- Rykter skaper lett store nyheter i England, men med hånden på hjertet kan jeg si at det ikke er noe hold i disse ryktene, sa Chelsea-sjefen.

Kenyon avviste også spekulasjonene om at det skal være krise i Chelsea.

- Nå må alle stikke fingeren i jorda og se på situasjonen. Vi ligger seks poeng bak Manchester United, men den tøffeste delen av sesongen gjenstår fortsatt, sa Chelsea-sjef Peter Kenyon sist helg.

(NTB)

RYKTER OM EN TIDLIG AVSKJED: De siste ukers dårlige resultater har ført til spekulasjoner rundt manager José Mourinho. I dag prøver Chelsea å avlive ryktene. Foto: Scanpix/Reuters
RYKTER OM EN TIDLIG AVSKJED: De siste ukers dårlige resultater har ført til spekulasjoner rundt manager José Mourinho. I dag prøver Chelsea å avlive ryktene. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer