Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-back avskriver United

Har ikke energi nok.

(Dagbladet.no): Tilløp til nerver i sesonginnspurten i Premier League, til og med England-kaptein David Beckham tror Manchester United kan ta igjen Chelsea.

Tullprat, mener Chelsea-stopper Ricardo Carvalho. De blåkledde har tross alt sju poeng på rivalene, med seks matcher igjen.

- United er i siget og gjør det bra. Men de har ikke energi nok til å bli mestere. Selv om United slår Arsenal søndag så går tittelen til Chelsea, sier portugiseren til The Sun.

Carvalho er sikker på at ligagullet allerede er innkassert, og vil heller fokusere på at Chelsea også har muligheten til å vinne FA-cupen.

- Vi er det beste laget i ligaen, vi har bevist det over to år. Etter at vi ble slått ut av Champions League er målet vårt å ta The Double, sier han.

• Din kommentar: Er det mer sannsynlig at Chelsea tar to titler enn at United vinner ligaen?

SATSER PÅ TO TITLER: Chelsea-back Rivardo Carvalho regner ligatittelen som sikker, selv om Wayne Rooney og co. jager sju poeng bak. Foto: Scanpix/Reuters
SATSER PÅ TO TITLER: Chelsea-back Rivardo Carvalho regner ligatittelen som sikker, selv om Wayne Rooney og co. jager sju poeng bak. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling