Chelsea-back bekrefter spilleropprør

Ivanovic med bønn til kollegaer.

SJEFEN PÅ SPILL: Andre Villas-Boas (t.v) har det veldig tøft, det erkjenner anvendelige Branislav Ivanovic. Foto: REUTERS/Bazuki Muhammad
SJEFEN PÅ SPILL: Andre Villas-Boas (t.v) har det veldig tøft, det erkjenner anvendelige Branislav Ivanovic. Foto: REUTERS/Bazuki Muhammad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea er offisielt i krise.

Tirsdag ble blåtrøyenes Champions League-håp skutt i fillebiter av Napoli, og før avspark skal Ashley Cole ha vært svært kritisk mot manager André Villas-Boas' taktikk.

Tidligere har den portugisiske manageren blitt utfordret av spillere på trening, norske Chelsea-fans mener det er Cole, Frank Lampard, John Terry og muligens Branislav Ivanovic som har snudd ryggen til sjefen.

Lekkasje Nå snakker sistnevnte ut om feiden med Chelseas 34-årige manager, Ivanovic vil at spillerne skal løfte klubben sammen.

- Disse tingene skjer alltid når du taper. Da lekker det ut, sier Ivanovic til Daily Telegraph.

Serberen ber lagkameratene tro på Chelsea og gjøre det rette.

- Jeg vet ikke hva manageren sier, men jeg tror dette handler om Chelsea. Dette er viktigere enn forholdet mellom manageren og spillerne, sier forsvareren.

- Chelsea må være først for alle, det må stå øverst for at vi skal få resultater. Manageren bestemmer hvem som spiller, han  gjør bare jobben sin. Vi må bruke hvert minutt på banen, når vi får sjansen, sier Ivanovic.

Rafa-rykter Rykter om at Villas-Boas vil bli erstattet, kanskje av tidligere Liverpool-sjef Rafa Benitez, tør ikke ikke backen ta alvorlig.

- Han er i en vanskelig posisjon, det er vanskelig. Derfor er det veldig viktig at vi står sammen, fordi stallen vår gjør ikke det folk forventer av oss, sier Ivanovic ifølge The Guardian.

The Sun skriver i dag at Cole neppe får sjansen til å støtte noen i Chelsea framover, hans utbrudd mot Villas-Boas skal ikke ha falt i god jord hos klubbeier Roman Abramovitsj.

Avisa skriver at russeren er lei spillersutring, og kommer til å selge venstrebacken og andre misfornøyde spillere.

Daily Mirror mener Frank Lampard gjerne stikker fra Stamford Bridge, til PSG og Carlo Ancelotti i Paris.

47,4 prosent Ifølge Daily Telegraph er det ikke helt utenkelig at Abramovitsj heller bytter ut manager enn spillere, Villas-Boas har ifølge analysebyrået Opta en seiersprosent på 47,4 prosent så langt i Chelsea.

Ingen manager siden Glenn Hoddle, mellom 1993 og 1996, har prestert dårligere på Stamford Bridge.

TV2-kommentator Øyvind Alsaker sa til Dagbladet i går at han ikke tror Villas-Boas har Abramovitsj' ubetingede støtte.

- Hvis jeg tar feil er det i så fall Villas-Boas som er med videre, og da tror jeg Terry, Lampard og Cole er ferdige i klubben. Hvis det blir slik er det imponerende, og spennende for Chelseas del, sa Alsaker.

SELGES? Ashley Cole (midten) var vraket mot Napoli, men kom inn tidlig fra benken. Ifølge Storbritannias største avis er venstrebacken i unøde hos Chelseas milliardæreier. Foto: AFP/ALBERTO PIZZOLI
SELGES? Ashley Cole (midten) var vraket mot Napoli, men kom inn tidlig fra benken. Ifølge Storbritannias største avis er venstrebacken i unøde hos Chelseas milliardæreier. Foto: AFP/ALBERTO PIZZOLI Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer