Chelsea bekrefter at Ancelotti er den nye sjefen

Skrev kontrakt til 2012.

BEKREFTET: Det har ikke vært noen godt bevart hemmelighet, men nå er Carlo Ancelotti offisielt bekreftet som Chelseas nye manager.Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix
BEKREFTET: Det har ikke vært noen godt bevart hemmelighet, men nå er Carlo Ancelotti offisielt bekreftet som Chelseas nye manager.Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Chelsea bekrefter på hjemmesiden sin det som har vært fotballens mest offentlige hemmelighet de siste dagene: Carlo Ancelotti er London-klubbens nye manager.

Han har skrevet en treårskontrakt med klubben, og starter 1. juli. Men Ancelotti skriver i den ferske selvbiografien sin om at han allerede tidligere i sesongen har fulgt Chelsea-spillerne som om han var i gang med jobben.

- Jeg kan innrømme at jeg flere ganger denne sesongen har sett på DVD-er med John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba. Jeg var allerede treneren deres, skriver italieneren.

Ancelotti, som fyller 50 år onsdag i neste uke, har vært trener i AC Milan de siste åtte sesongene. Før det trente han Juventus, Parma og Reggiana.Han har lenge vært i Chelseas søkelys, og har hatt hemmelige møter med klubbeier Roman Abramovitsj det siste året.«Carlo var den fremste kandidaten til jobben. Han har over en lang periode vist sin evne til å bygge lag som har kjempet om og vunnet nasjonale og europeiske titler. Han hadde også en meget vellykket spillerkarriere på dette nivået, og har derfor med seg en allround-erfaring uten sidestykke. Vi er sikre på at alle i Chelsea vil ønske ham varmt velkommen og vi ser alle fram til å jobbe med ham,» skriver Chelsea i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer